Le Gâteau Vert – Grön tårta med spenat o pistachnötter


Satt o tittade på Hela England bakar o dom bakar en grön tårta som bara såg så otroligt vacker o god ut. Att jag bara var tvungen att söka o se om jag kunde hitta receptet på den för att kanske prova baka. Men jag hittade inget svenskt recept, jag hittade bara några på engelka - okey jag sökte inte så värst aktivt. För jag läste i det recept jag hittade som var otroligt bra med bilder på hur man gjorde steg för steg - att det var en svårbakad kaka o framför allt att den inte var ett dugg god. Då försvann ialla fall min nyfikenhet på att prova baka den - men på den andra sidan med recept så lät det helt annorlunda, det var en jätte god kaka hon skulle baka igen.
Så jag har sparat länken ifall att.... jag menar man vet ju aldrig... för den ser ju så fin ut *ler*

Vacker grön färg, låter gott med pistach, o dekoren är ljuvlig med blommor som ger lite mer färg.Nog måste ni hålla med om att det är en otroligt lyxig vacker tårta/kaka.
Den ska ha varit konstnär Claude Monets favoritfödelsedagstårta, o utseendemässigt förstår jag det den är som sagt en fröjd för ögat.


Om någon annan känner lika som jag, att den är fin, och faktiskt skulle vilja prova baka den så hittar ni receptet i bra bilder som beskriver stegvis hur man gör (hon gillade inte den färdiga kakan) den finns länken här - Le Gâteau Vert 
Men hon som har denna sida och också lagt ut ett recept - Grön Kaka tyckte den var god o värd att baka igen...Följ ditt hjärta o din magkänsla.
Då blir det rätt!

Gillar

Kommentarer