Längst upp i landet jag varit är till… - Bloggutmaning dag 27

Listor o Utmaningar

Så var det en kylig natt igen... det blir mer o mer vinterlikt o snart kommer säkert första halkan... undrar om dom som är ute o far på vägarna ens tänker på det? Att det på vissa ställen kan bli riktigt halt när som helst.

Utmaningen är startad av Madeleine - där hittar du alla ämnen dag för dag, o anmäl dig gärna om du vill delta du också. Här hittar du hennes första dag för månaden - dag 26

I inlägget hittar ni länkar till alla andra som är med, hoppas att det blir ännu fler som hänger på denna utmaning, även om det var många redan i mars - juli så är det alltid skoj med flera. Det är ju så intressant att se hur olika eller lika man tolkar varje utmaning.

Kanske även du känner för att vara med, alla dagar eller några av punkterna - vore otroligt skojigt.Oj, ska jag ta med ställena jag varit på som liten på semestrar, men som jag inte ens kommer ihåg, jag vet bara att vi varit där, nej jag tar var jag varit som längst upp i vuxen ålder, inte dit jag bara "åkte med". Utan dit jag tagit eget beslut att åka... vilket inte är sådär jätte långt upp mot var jag skulle vilja åka o se naturen... träffa vänner jag har.

Det är Sollefteå - en mysig lite stad som jag tillbringade en vecka i för något år sedan. Jag var med upp när min särbo jobbade en vecka där (staffetläkare). Så han jobbade o jag utforskade trakterna - jag brukade göra det när jag var med till olika ställen när han arbetade.


Följ ditt hjärta o din magkänsla.
Då blir det rätt!

Gillar

Kommentarer