Längst ner i landet jag varit är till… - Bloggutmaning dag 28

Listor o Utmaningar

Har faktiskt sovit bort nästan hela dagen, ja det känns så ialla fall. Men när jag nu yrvaket sitter här så kommer jag på att jag ju var upp tidigt i morse o övningskörde med dottern, hon fick köra till sitt jobb. Och sen har jag badat Mindy, borstat o fönat henne torr. Så jag har faktiskt hunnit göra en hel del :)
Nu är hon vit o fin igen, tills vi varit ut en sväng....

Utmaningen är startad av Madeleine - där hittar du alla ämnen dag för dag, o anmäl dig gärna om du vill delta du också. Här hittar du hennes första dag för månaden - dag 28

I inlägget hittar ni länkar till alla andra som är med, hoppas att det blir ännu fler som hänger på denna utmaning, även om det var många redan i mars - juli så är det alltid skoj med flera. Det är ju så intressant att se hur olika eller lika man tolkar varje utmaning.

Kanske även du känner för att vara med, alla dagar eller några av punkterna - vore otroligt skojigt.Jag gör som igår, jag tar det jag själv valt att åka till, det jag kommer ihåg, inte där jag som lite "bara åkt med". Vi husvagnssemestrade o var verkligen från söder till norr när jag var liten.

Men som vuxen, ett eget val så är Malmö dit jag varit som ligger längst ner i vårat avlånga land. Åkte tåg ner med en kompis, som skulle hämta en bil. Jag strosade runt o kikade när han hämtade bilen o sen körde vi hemåt.


Följ ditt hjärta o din magkänsla.
Då blir det rätt!

Gillar

Kommentarer

Ingajohansson
Ingajohansson,
Har själv varit i Smygehuk tror det är den sydligaste, ska ni dit eller till Abbekås så passa på en dag när dey inte blåser, och ta badkläder med 😍
nouw.com/ingajohansson
itismadeby
itismadeby,
Tack för tipset om jag kommer dit ner 😊
nouw.com/itismadeby