Fem en Fredag - Gott nytt 2021

Listor o Utmaningar

Första dagen på det nya efterlängtade året, första fredagen och första "Fem en fredag", och tänk jag missade inte denna gång o gör mitt inlägg, svarar på frågorna någon dag sent :)


Du deltar genom att svara på frågorna i din blogg (eller genom en kommentar om du inte har en blogg). Lämna gärna en kommentar här så Elisa och andra kan hitta in till dig och läsa dina svar. Glöm inte att länka dit så fler kan ta del av Fem en fredag.

.

.

Fem en Fredag - Gott nytt 2021

.

  1. Vad var det bästa med det här året?
  2. Vad ser du fram emot med ett nytt år?
  3. Vad var din största upptäckt under året?
  4. Hur blev det ett kärleksfullt år?
  5. Vad tar du med dig från 2020 in i 2021?

.

.

Vad var det bästa med det här året?
Måste nog bli min nya lägenhet, o min nya säng

Vad ser du fram emot med ett nytt år?

Nu när jag känner mig lite trygg i boendet – så ser jag fram emot att lägga om mina vardagsvanor till mer sunda vanor både fysiskt o psykiskt. Mer hemlagad mat, mer promenader o få tid med mina hobby.


.

.

Vad var din största upptäckt under året?
Att det inte går att göra allt själv… - kanske inte en ny upptäckt, mer en stark påminnelse ...

Hur blev det ett kärleksfullt år?
Här körde jag fast, hur ska jag svara på denna fråga…
Jag är glad över hur pandemin visade hur mycket omtanke o vilja att hjälpa varandra det finns. Jag har mina barn o mina svärsöner, min syster o hennes familj, jag har mina underbara vänner. Det finns ”kärlek” hela tiden på olika sätt som gjort året kärleksfullt.


.

.

Vad tar du med dig från 2020 in i 2021?
Att inte ta något förgivet. Aldrig glömma visa dom jag älskar hur mycket dom betyder för mig – i både ord o handling.

.

Följ ditt hjärta o din magkänsla.
Då blir det rätt!

Gillar

Kommentarer

Paula,

Det lät kul med ett nytt hem på ny adress! Hoppas du ska trivas, kanske är det på samma ort som tidigare? Annars får du mycket att göra med att lära känna din nya hemort. Magkänslan måste man följa, de gånger jag inte gjort det utan följt "förnuftet" så har det gått åt pepparn! God fortsättning

paulaz.se
itismadeby
itismadeby,
Det är samma ort - men nu utanför stan, landet kan man säga. Jag trivs redan kanon här. Håller helt med dig, det är synd bara att man inte alltid vågar lita på magkänslan utan man följer förnuftet... man får försöka lära sig ... Det samma - ha en riktigt God fortsättning 😊
nouw.com/itismadeby
A Room of my own,

jag tror att folk har hjälpt varandra och tänkt på varandra mer än vanligt. en kan ju hoppas att det kommer att vara även efter pandemin. jag ska försöka bevara mina promenadvanor även efter det att gymet kommer igång. härligt med ny lägenhet och ny säng. god fortsättning på 2021

mrscalloway.blogspot.com/
itismadeby
itismadeby,
Jag hoppas också att många saker fortsätter, som du nämner det här att hjälpa varandra. Och sen även egna vanor, som att promenera - inte dumt alls - jag själv har plockat fram min motionscykel .... 😊
nouw.com/itismadeby
Kina,

Du börjar inte bara med ett nytt år, utan slår till med lägenhet och säng också. Det är härligt att flytta ibland för, i alla fall jag, har alltid sorterat bort en massa onödiga saker, och allt blir så "rent" på något vis. Men sedan gäller det att ta en förändring i taget, så man inte förtar sig. Ett gott nytt flyttår önskar jag dig!

guldkornitillvaron.blogspot.com
itismadeby
itismadeby,
Håller helt med dig - det är fördelen med att flytta, men får verkligen urrensat 😊 God fortsättning på nya året önskar jag dig.
nouw.com/itismadeby