Fem en Fredag - Ord

Listor o Utmaningar

Sitter o tittar på en portabel pizza ugn.... tänker att dom är för dyra att köpa en var till mina svärsöner men om jag köper en till mig själv kan vi använda den alla - tillsammans eller var o en för sig :)


Du deltar genom att svara på frågorna i din blogg (eller genom en kommentar om du inte har en blogg). Lämna gärna en kommentar här så Elisa och andra kan hitta in till dig och läsa dina svar. Glöm inte att länka dit så fler kan ta del av Fem en fredag.

.

.

Fem en Fredag - Ord

.

1. Vad har du för favoritord?
2. Vilket ord kan du inte säga?
3. Vilket ord har du alltid svårt att stava?
4. Med vilka fyra ord skulle du beskriva veckan?
5. Finns det tillfällen som du ordbajsar?

.

Vad har du för favoritord?
Ingen aning, har nog aldrig ens tänkt på om jag har ett favoritord... men spontant - kärlek, älskar är fina ord

Vilket ord kan du inte säga?
Inget ord som återkommer, ska vara att jag är trött, stressad o pratar för fort o något ord kan bli lite fel i farten... men när jag var liten hade jag jätte svårt att säga bidé, det blev "bedive" hur mycket jag än försökte... eller gurami, hade ett akvarium med flera olika sorters gurami men jag sa istället "gurmi" :)


.

Vilket ord har du alltid svårt att stava?
När man skriver mycket som jag alltid gjort så till slut så lär man sig vilka ord som man haft lite svårt med, man lär sig hur dom ska stavas utan att man egentligen ens tänker på det. Men ord som kan vara svåra är ord som man säger på ett sätt o sen stavar man dom inte riktigt lika som det låter - t ex intervju

.

.

Med vilka fyra ord skulle du beskriva veckan?
Snabb, tråkig, längtan, förlamande

Finns det tillfällen som du ordbajsar?
Nej inte direkt..

.

Följ ditt hjärta o din magkänsla.
Då blir det rätt!

Gillar