Kommer första snön i oktober i år tror du? - Bloggutmaning dag 22

Listor o Utmaningar

Som vanligt.... ja det här med att vara ledig några dagar o då bryter förkylningen ut... har ont i hela mig o varm, febrig. Men å andra sidan så är det skönt att sova bort många timmar på rad också.
Fick ju lite trevligt besök igår - gäller passa på när det är ledigt. *ler*

Utmaningen är startad av Madeleine - där hittar du alla ämnen dag för dag, o anmäl dig gärna om du vill delta du också. Här hittar du hennes första dag för månaden - dag 22

I inlägget hittar ni länkar till alla andra som är med, hoppas att det blir ännu fler som hänger på denna utmaning, även om det var många redan i mars - juli så är det alltid skoj med flera. Det är ju så intressant att se hur olika eller lika man tolkar varje utmaning.

Kanske även du känner för att vara med, alla dagar eller några av punkterna - vore otroligt skojigt.

Beror lite på hur man menar - kommer det snö i luften som faller ner o försvinner lika snabbt - så har det redan skett för någon helg sedan. Den dansade snöflingor i luften en natt i början på månaden.

Men om man menar att det ska komma ner snö o lägga sig.... så hade jag svarat på frågan i början på oktober då vi hade minusgrader hade jag kanske svarat ja, det kommer snö. Men nu o med bara några dagar kvar i månaden o det är lite för varmt så blir mitt svar nej, det kommer inte snö som lägger sig :)


Följ ditt hjärta o din magkänsla.
Då blir det rätt!

Gillar

Kommentarer

Vi resonerar lika här läser jag. Tror inte att det kommer någon snö och lägger sig i alla fall när man tittar på prognosen. Men vad vet man 😃
www.saramadeleine.se
itismadeby
itismadeby,
Nej vädret är lynnigt *ler* o kan vända om på sekunden så man ska aldrig säga alrig *ler*
nouw.com/itismadeby