Kollegor o kunder...

Vardagligt småprat

... och ätbara saker.

Det börjar på morgonen igår med att en kollega kommer in o ställer upp burkar med kakor, lägger en lapp bredvid med texten "Misslyckade, ät om det går". Dom såg goda ut kakorna så jag tog en med mig hem.

Visst det kanske ska vara mer sylt i dom... men dom var goda så hon får gärna misslyckas mera *ler*

Sen ibland är kunder väldigt snälla o omtänksamma - trots att man redan tackat nej. Dom tror nog att man tackar nej av artighet eller nått...

När man kör förbi Circle K för att dom ska hoppa in o köpa cigaretter eller nått så frågar dom ofta - "vill du ha något" jag svarar alltid, "Nej, tack det är bra, men tack för omtanken."

Lite för ofta kommer kunden ändå ut med en mugg kaffe - så jag artigt dricker, trots att jag inte alls gillar kaffe. Men har någon köpt en mugg till mig så visar jag uppskattning o dricker.... Ibland tar dom med en kaka, eller en korv, oftast en kokt eller grillad korv.

Men inatt så var det en hel meny med den nya korven på Circle K som Edward gjort - säger dom ju i reklamen ialla fall. Den med älgkött, tryffelmajonäs o rostad lök. Kunden hade köpt en varsin till alla i bilen. Sen om det blev en felräkning eller det var menat en till mig vet jag inte, men jag fick en. Nu väntade jag med att äta den tills jag kört kunderna dit dom skulle - så korven var lite kall... Men måste säga att den var god, riktigt smakrik o god.

Följ ditt hjärta o din magkänsla.
Då blir det rätt!

Gillar