Kärlek i luften

Vardagligt småprat

Ja det vill man väl ha jämt eller hur - kärlek. Det ska finnas runt omkring oss på alla sätt hela tiden. Men det är väl till våren som man ofta säger "det är kärlek i luften", att folk blir förälskade lättare.


Men sen kan man ju se det lite som att när det hänger hjärtan i luften så är det också kärlek i luften *ler*...

Sen några år tillbaka här på orten så har man ju inte julbelysning utan vinterbelysning - den sätts upp ganska tidigt o får sitta upp ganska länge (nov-mars). På ett ställe så plockas julstjärnorna ner o byts ut mot röda hjärtan den 14e feb, Alla Hjärtans Dag. Något som jag tycker har varit så mysigt på något sätt. Jag älskar ju kärleken, jag tycker om hjärtan men sen så finns det minnen, positiva minnen, men som inte har med förälskelse eller kärlek att göra i o för sig, men det var något som skedde, som jag minns väl - gick från min dotter hemåt, över torget o läste precis ett meddelande på mobilen, ett positivt besked - när jag för första gången såg att dom bytt ut o hängt röda ljusslingor formade som hjärtan.

Som sagt, jag gillade den här lilla extra saken som dom gör den 14/2. Till denna vinter så har dom köpt helt ny belysning - jätte jätte fin. Men tanken har funnits ända sen belysningen kom upp tidigt i november - "vad händer vid Alla Hjärtans Dag, kommer dom göra på samma sätt, sätta upp hjärtan eller är det borta nu?"


.

Men till min stora förtjusning så har dom fortsatt med traditionen, o i år är det ännu finare röda hjärtan som ser ut att småglittra där dom hänger.

Jag tycker om när dom gör sånt här lite extra vissa dagar på året - speciellt den här mörka årstiden, som nu när det också är en vinter helt utan snö som gör det lite ljusare o renare - nu är allt bara är grått rått o trist.


Ett inlägg jag tänkt göra o försökt lägga in redan då den 14e o dagarna efter - men jag försöker, det går inte pga av allt trassel som är här.... Men nu gör jag ett nytt försök.

Följ ditt hjärta o din magkänsla.
Då blir det rätt!

Gillar