Julpyssel

Vardagligt småprat

Idag tog jag med mig lite smått o gott o gick till min lilla dotter för vi skulle julpyssla. Även min stora dotter var där så att vi var samlade hela högen... Vet faktiskt inte vilka som hade roligaste - grabbarna på 3 o 6 år eller vi vuxna - tror att det är lika roligt oavsett ålder. *ler*

Först målade vi glitter på julkulor - det blev väldigt olika utseende kan man säga o det kommer nog ta ett litet tag innan det kommer torka till ordentligt *ler*... vi använde glitterlim.

Men sen gjorde vi då snögubbar av strumpor - så enkelt o så skoj o dom blir ju dödligt söta *ler*

Lilla grabben på 3 år gjorde en tillsammans med sin pappa - när pappa var klar o vi andra skulle måla lite rosa kinder så tog den kreativa sidan över hos honom o han verkligen gick all in med rougen *ler*... det är en antingen solbränd eller generad snögubbe .... eller bara ansträngd. Det ju en Batmansnögubbe så... det kan vara vilket som. För grabbarna älskar Batman så självklart måste dom små "gubbarna" få sig en varsin cape, precis som Batman.

Det blev mer än uppskattat o "gubbarna" fick flyga runt i luften ett tag när dom väl var klara.


.

Dom var så enkla att göra o är så söta att det med all säkerhet kommer att bli flera - o även sen Gnomer. Det är ungefär samma sätt att göra dom på. Behöver inte vara julgnome, det kan vara en husgnome, en sommargnome... ja vad man nu vill ha.


.

När jag ändå var i julpysseltagen så blev det en "Julburk" som ska med till jobbet . Tomten vill bara inte stå helt rakt... men det går ju bra ändå ...

.

Följ ditt hjärta o din magkänsla.
Då blir det rätt!

Gillar

Kommentarer