Julpyssel

Vardagligt småprat

Idag tog jag med mig lite smått o gott o gick till min lilla dotter för vi skulle julpyssla. Även min stora dotter var där så att vi var samlade hela högen... Vet faktiskt inte vilka som hade roligaste - grabbarna på 3 o 6 år eller vi vuxna - tror att det är lika roligt oavsett ålder. *ler*

Först målade vi glitter på julkulor - det blev väldigt olika utseende kan man säga o det kommer nog ta ett litet tag innan det kommer torka till ordentligt *ler*... vi använde glitterlim.

Men sen gjorde vi då snögubbar av strumpor - så enkelt o så skoj o dom blir ju dödligt söta *ler*

Lilla grabben på 3 år gjorde en tillsammans med sin pappa - när pappa var klar o vi andra skulle måla lite rosa kinder så tog den kreativa sidan över hos honom o han verkligen gick all in med rougen *ler*... det är en antingen solbränd eller generad snögubbe .... eller bara ansträngd. Det ju en Batmansnögubbe så... det kan vara vilket som. För grabbarna älskar Batman s�� självklart måste dom små "gubbarna" få sig en varsin cape, precis som Batman.

Det blev mer än uppskattat o "gubbarna" fick flyga runt i luften ett tag när dom väl var klara.


.

Dom var så enkla att göra o är så söta att det med all säkerhet kommer att bli flera - o även sen Gnomer. Det är ungefär samma sätt att göra dom på. Behöver inte vara julgnome, det kan vara en husgnome, en sommargnome... ja vad man nu vill ha.


.

När jag ändå var i julpysseltagen så blev det en "Julburk" som ska med till jobbet . Tomten vill bara inte stå helt rakt... men det går ju bra ändå ...

.

Följ ditt hjärta o din magkänsla.
Då blir det rätt!

Gillar

Kommentarer