Julkort på olika sätt

Vardagligt småprat, Hundar, Helger
Ledig dag, yeah, men vad gjorde jag då - jo jag sov bort nästan hela dagen. Visst jag har jobbat ett par ganska hektiska nätter och övertid så jag får vara trött. Men det var en annan form av trötthet jag kände igår. Sen somnade jag ju inte direkt när jag kom hem, gör sällan det, jag varvar ner lite, plockar lite hemma... sen blev det lite samtal i telefonen o först vid 10-tiden kröp jag ner o somnade.

Sov som en stock fram till 16-tiden... Oj det var inte meningen - jag skulle ju hämta lite sällskap *ler* Dotterns lilla klump skulle få komma från landet o in till staden o se lite bilar, folk, ja lite liv o rörelse. Det här är inte alls min typ av ras, har aldrig varit o kommer aldrig att bli. Men det här är en så otroligt härlig lite individ - snällheten själv, det finns inte ett hårstrå på denna hund som är "ond".


Lilla Fia - en american bully som dom kallas (jag säger blandras), den lilla varianten, ca 9 månader gammal.
Super go tjej som jag passar på att skämma bort - hon råkade ramla upp i sängen, hon förstod inte alls hur det gick till... men kröp ner bredvid mig o somnade hårt, när jag skrev mina julkort o sen gjorde jag digitala julkort till några vänner. Hade sen under natten hennes nos i nacken småsnarkandes.


När jag ändå nu skriver om hund, kan jag avslöja att jag ska iväg senare o träffa en lite vit tuss - se hur vi gillar varandra. Jag blev tillfrågad om jag vill ta tussen, bli fodervärd o ställa ut henne. Hmmm jag är sugen, men varit utan hund snart ett år (svårt att förstå att tiden gått så snabbt sen vi fick låta vår gammeltant att somna in) och man lever ett lite annorlunda liv utan djur. Det är mer att ta hänsyn till, och så mycket som jag jobbar.... ja jag ska träffa henne ialla fall.


Julkorten är nu färdiga o ska postas, jag är sen som vanligt o får ta vanliga frimärken för att dom ska hinna fram. Och hoppas att posten tittar på det o inte bara antar att allt som skickas iväg är med julporto.

Jag har nu för 3:e gången på tre jular sagt att nääää inget direkt julpynt i år, inga flera tomtar o annat... för jag har flyttat o packat ner o inte direkt haft tid eller ork att leta upp just den kartongen bland alla som innehåller mina tomtar, julkulor o annat skojsigt som jag gillar att ha framme just denna tid. Så det har känt lite onödigt att köpa mer, jag har ju, även om jag inte plockat fram, tar det nästa år.

Men inte går det inte - det ramlar med en lite tomte här o en lite kula där..... så är det fullt här hemma snart igen med nytt julpynt.


​Nu ska jag bara hitta rätt plats, eller ja plat överhuvudtaget för dom här hemma *ler*

(​metallkulan som är öppningsbar - den är perfekt att ge bort med julklappen i)

Följ ditt hjärta o din magkänsla.
Då blir det rätt!

Gillar

Kommentarer

Pia Widlund,
Vilken liten gosgumma!!!! Spännande med en liten "Tuss"!
www.piaw.se
itismadeby
itismadeby,
Ja o nu är tussen här hemma o vi provar om vi kommer trivas tillsammans
nouw.com/itismadeby
Yasmine,
Vilken underbart söt hund <3
www.yasmissy.blogg.se
itismadeby
itismadeby,
Ja visst är hon o s otroligt snäll <3
nouw.com/itismadeby