Julfilmer - Nya julfilmer

Film, serier, böcker, musik

Ja jag har ju några filmer som jag ser varje år inför julen. För att jag tycker om dom, för att det tidigare inte funnits så stort utbud på just julfilmer - vilket har ändras genom att flera streamingkanaler gör sina egna filmer o serier så kommer det även nya julfilmer inför varje jul. Jätte kul.

Här är en lista på några nya filmerna som Netflix släpper i år. • Holiday In The Wild
  Har jag inte sett än, kanske för att det inte känns så juligt med zafari - men kommer säkert hinna med den med innan julen är här. Handlingen är att hon ska överraska sin man med en zafariresa till Zambia, men att det slutar med att hon får åka ensam. Träffar någon på resan o kärleksdramat är ett faktum.
 • Let It Snow
  Är en ungdomsfilm som ska innehålla drama, kärlek o mycket humor. Handlingen är under en snöstorm som drar in över staden julaftonsmorgonen. Med allt vad det innebär
 • Klaus
  Netflix första animerade julfilm - har inte sett den, ser sällan svenska eller animerat... men kommer kanske se även denna. Det verkar ju vara en film med äventyr o jultraditioner.
  .


 • The Knight Before Christmas
  En sån här "snäll" julfilm där det är jul i massor o kärlek som övervinner allt... precis som julfilmer ska vara som jag fördriver tid med... bara massor av jul, humor, lagom overklig o hög mysfaktor.
 • Holiday Rush
  En familjefilm, men humor o massor av kärlek, Ensamstående pappa till fyra barn blir av med sitt jobb som radio dj. Och barnen får lära sig vad äkta glädje egentligen innebär.
 • A Cinderella Story, Christmas Wish
  En "askunge saga" i ny tappning o jultema. Hon skriver sånger, drömmer om framtiden, träffar på rik pojke... bor med styvmamma o styvsystrar ... ja ni kan ju den sagan *ler*
 • A Christmas Prince: The Royal Baby
  Här kommer tredje filmen om jul i Aldovia, I första filmen, New York tjejen som kommer till kungariket o blir kär i prinsen. I andra är det bröllop o nu är det dags för en bebis... Lite tunn story - men jag älskar titta på dessa filmer för jag har nog aldrig sett så mycket "jul" överallt - överdådiga men smakfullt vacker juldekor ... jag brukar titta o tänka... oj oj att sätta upp allt, hålle det dammfritt o sen ta ner allt... Det här är också en sån där "snäll" julfilm.

Sen finns ju serier

 • Merry Happy Whatever
  Dottern tar med sin pojkvän hem till jul, familjen är sammansvetsad o pappan vresig.
  Det är inte lätt att komma in i den familjen säger jag o sitter småskrattande här när jag sett dom avsnitt som är ute.

 • Sugar Rush, Christmas
  Baktävlings program där tävlingarna har tema från julen. Varje omgång startar 4 lag, 2 personer i varje, med att göra en cupcake i temat. Ett lag utses som vinnare o ett lag avslutar tävlingen. Tiden dom har på sig till nästa omgång avgörs hur snabba dom är i momentet innan. Andra omgången ska dom göra en dessert som har just det som är utmaningen. Och även där utses en vinnare o ett lag får åka hem och dom 2 sista lagen får göra en jultårta.
  Tema som varit är julsånger, juldrinkar, bjällerklang, nötknäpparen, 12 days of christmas.... för att nämna några. Det roligaste är att se hur dom tolkar utmaningarna, men kan inte påstå att så många av dom sakerna dom gör lockar mig att smaka...
  Erkänner också att jag som vanligt när jag tittar på vissa program, hoppar framåt, ser själv avgörandet... hoppar över vägen dit ;)

Så det finns ju en del även nytt att titta på när man vill fördriva tiden med fram till jul

Följ ditt hjärta o din magkänsla.
Då blir det rätt!

Gillar

Kommentarer

StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Tusen tack vännen för denna härliga lista
nouw.com/stenhagenbettan
itismadeby
itismadeby,
Kul att den uppskattades 😊
nouw.com/itismadeby