Jag tror detta om andra människor… - Bloggutmaning dag 17

Listor o Utmaningar

Undrar om man jobbar för mycket när man har ledigt o kollegorna ringer o undrar var man är.... att dom trodde det var felskrivet på dagens schema - jag fanns inte med.... Och min växelkollega ringer - undrar var jag är.... hon hade inte sett mig... skulle vi äta tillsammans *ler*... Jag är ledig, ju *skrattar* tror det är ett tecken för mig att jag jobbar för mycket...

Men jag o Mindy åkte iväg o handlade något till min växelkollega att äta o hälsade på, ja det blev en lite stund på jobbet även i natt....

Utmaningen är startad av Madeleine - där hittar du alla ämnen dag för dag, o anmäl dig gärna om du vill delta du också. Här hittar du hennes dag 16. I inlägget hittar ni länkar till alla andra som är med, hoppas att det blir ännu fler som hänger på denna utmaning, även om det var många redan i mars - juli så är det alltid skoj med flera. Det är ju så intressant att se hur olika eller lika man tolkar varje utmaning.

Kanske även du känner för att vara med, alla dagar eller några av punkterna.

Förr trodde jag gott om alla, på tok förlänge....
Idag - jag är mer reserverad o håller nya människor på avstånd, kan nog ses som lite kall o otrevlig, tills jag lär känna dom lite mer.

Jag försöker att iställer för att byta det här med att tro gott om alla till tvärt om o tro det värsta om dom till att tills jag vet lite mer om personen inte tro något alls.... (inte alltid det lyckas - men försöker)


Följ ditt hjärta o din magkänsla.
Då blir det rätt!

Gillar

Kommentarer