Jag skulle behöva… - Bloggutmaning 28/11-2020

Listor o Utmaningar

Tiden räcker inte till... men lite skoj att det kommit lite lite lite pytte lite snö


Utmaningen är startad av Madeleine- där hittar du alla ämnen dag för dag, o anmäl dig gärna om du vill delta du också.

I inlägget hittar ni länkar till alla andra som är med, hoppas att det blir ännu fler som hänger på denna utmaning, även om det redan är många, så är det alltid skoj med flera. Det är ju så intressant att se hur olika eller lika man tolkar varje utmaning.

.

.

Tror att jag redan i början av inlägget beskriver vad jag behöver just nu... tid, mer ledig tid, massor av mer ledig tid. Men samtidigt så får man hela tiden prioritera, se vad man själv anser vara viktigt o just nu är det som ligger högst upp på listan att kunna göra det lilla jag gör för att hjälpa till i den pandemi vi alla lever i.


Visst tänker jag då o då att jag skulle vilja hinna göra det o det... men sen när jag måste välja vad jag ska göra så är det ändå jobbet som går först. Allt annat finns kvar, det andra får ta lite mer tid helt enkelt o jag försöker tänka positivt - att det gör att jag hinner planera o se hur jag verkligen vill ha det i slutändan - nu vet man ser på det på det där lite mer positiva sättet så blir det bätte :)

.

Här står några av "coronabussarna" på rad för att djupsaneras - genom att dom "gasas" - fylls med gas o får stå så ett tag för att allt som ska dö, dör.... enkelt beskrivet.
Det känns otroligt bra att i idag har så att vi kan åka o göra detta när det behövs, om vi haft kunder som varit runt i hela bilen o tagit på saker, tagit av munskydd, hostat osv... det görs minst en gång i veckan.

.

Följ ditt hjärta o din magkänsla.
Då blir det rätt!

Gillar

Kommentarer