Jag påverkas av att vi ställer om klockan, sant eller falskt. - Bloggutmaning dag 26

Listor o Utmaningar

Somnade ganska snabbt när jag kom hem o sovit flera timmar i sträck, vet ni hur skönt det var? Jo gissar att flera av er just gör det normalt - sover minst 6 timmar i sträck - för mig är mer än 2 i sträck rena lyxen. Det är ju såååå skönt att sova. Och just nu är jag inne i en fas där jag helst velat slippa vakna alls... bara sova ZzzzZZZzzzzz.

Utmaningen är startad av Madeleine - där hittar du alla ämnen dag för dag, o anmäl dig gärna om du vill delta du också. Här hittar du hennes första dag för månaden - dag 25

I inlägget hittar ni länkar till alla andra som är med, hoppas att det blir ännu fler som hänger på denna utmaning, även om det var många redan i mars - juli så är det alltid skoj med flera. Det är ju så intressant att se hur olika eller lika man tolkar varje utmaning.

Kanske även du känner för att vara med, alla dagar eller några av punkterna - vore otroligt skojigt.


Jag ville inte ens ta mig an utmaningen idag - ville inte påminna mig om att det ska skiftas tid. Nu vill jag ha normaltid alltid, men jag berörs alltid väldigt starkt när vi ställer om tiden. Det är då man märker av att kroppen är beroende av att ha sin dygnsrytm oavsett hur den ser ut... o att helt plötsligt flytta tiden gör att jag känner av det. Visst jag kan ändra om för en dag eller två om det är något speciellt - men då är man tillbaka till den normala rytmen snart.

Jag känner inte av första eller andra dagen, utan det kommer tredje, fjärde dagen o blir värre någon dag till - tills det vänder. Tar mellan 1 - 2 veckor innan jag inte märker av ändringen. Men man har ju inget val så det är bara att ta sig igenom dessa dagar .


Följ ditt hjärta o din magkänsla.
Då blir det rätt!

Gillar

Kommentarer