Jag måste få berätta om när… - Bloggutmaning dag 23

Listor o Utmaningar

Det hände en sak i natt eller mer tidigt imorse som jag tänkte skriva något om... men ser ju att dagens utmaning passar in på pricken att använda just detta för....

Utmaningen är startad av Madeleine - där hittar du alla ämnen dag för dag, o anmäl dig gärna om du vill delta du också. Här hittar du hennes dag 22. I inlägget hittar ni länkar till alla andra som är med, hoppas att det blir ännu fler som hänger på denna utmaning, även om det var många redan i mars - juli så är det alltid skoj med flera. Det är ju så intressant att se hur olika eller lika man tolkar varje utmaning.

Kanske även du känner för att vara med, alla dagar eller några av punkterna.

Ja det jag då berättar i denna utmaning är väl inget direkt spännande - mera egentligen två saker som är för mig privat lite "roliga"....

Det ena är när jag som igår får in en person i bilen som ska till en adress - i en grannort. Och jag sätter inte på GPSen utan bara börjar rulla....
Så kommer man på motorvägen o susar förbi första avtagsvägen - den som dom flesta tar av, GPSen visar in där så det är inte så konstigt... hur personen blir lite stel i sätet bredvid o säger "jag ska till xxxx"
Jag svarar: "Jag tycker det blir närmare att köra in nästa"

Sen ser jag till att börja blinka innan personen hinner säga - "sväng vänster här...." sen när vi kommer ner på vägen så berättar jag att jag är uppväxt på gatan *ler*.

Förr, var det så att kunderna blev oroliga om föraren slog igång GPS, har jag fått höra från förare som jobbat många många många år.... (vi har faktiskt en vi ska fira innan året är slut - det är hans 50 år) . Men idag blir kunderna mer oroliga när föraren INTE slår igång GPS har jag märkt... en del sätter till o med igång sin karta på mobilen för att vara säkra på att man kör rätt väg.... sånt gör mig ledsen att det blivit så.)

Den andra saker som slog mig igen - det är lite samma sak när jag åker förbi den här vägen jag bodde på, som jag växt upp på. Och speciellt när jag kör ner på den.

När jag bodde där var det en jääääätttteeeee bred gata o lååååång. Det måste få plats med minst 10 bilar i bredd.... *fniss* nääää inte så, det är en smal väg där man med nöd o näppe kommer förbi om det står bilar parkerade på sidan *ler*.... så man olika man uppfattar saker som barn o vuxen.


Följ ditt hjärta o din magkänsla.
Då blir det rätt!

Gillar

Kommentarer

StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Kunden blev troligen snopen
nouw.com/stenhagenbettan
itismadeby
itismadeby,
Ja o alltid skoj att få den reaktionen 😊
nouw.com/itismadeby