Jag lyssnar ogärna på denna musikgenren. - Bloggutmaning dag 14

Listor o Utmaningar

Igår hade vi en jätte trevlig kväll på jobbet - det var informationskväll under trevliga förhållanden - vi grillade, pratade o skrattade.

Utmaningen är startad av Madeleine - där hittar du alla ämnen dag för dag, o anmäl dig gärna om du vill delta du också. Här hittar du hennes dag 13. I inlägget hittar ni länkar till alla andra som är med, hoppas att det blir ännu fler som hänger på denna utmaning, även om det var många redan i mars - juli så är det alltid skoj med flera. Det är ju så intressant att se hur olika eller lika man tolkar varje utmaning.

Kanske även du känner för att vara med, alla dagar eller några av punkterna.Jag lyssnar ju på det mesta - men det finns vissa saker jag inte alls lyssnar på - stänger av radion om det kommer på någon kanal - ska kanske säga en viss artist - för det är just det som gäller - det är Carola.... klara inte alls av att höra henne....

Sen är väl dansband inte riktigt min favorit gren av musik, blev lite för mycket av det när jag växte upp... men idag så kan jag höra det - men väljer inte att lyssna på det.


Följ ditt hjärta o din magkänsla.
Då blir det rätt!

Gillar

Kommentarer