Jag lyssnar gärna på denna musikgenren. - Bloggutmaning dag 13

Så glad jag är över dessa utmaningar som gör att jag får något att skriva om - när huvudet är tomt så finns det här en fråga, en utmaning som gör att jag får några saker i huvudet ialla fall *ler*

Utmaningen är startad av Madeleine - där hittar du alla ämnen dag för dag, o anmäl dig gärna om du vill delta du också. Här hittar du hennes dag 13. I inlägget hittar ni länkar till alla andra som är med, hoppas att det blir ännu fler som hänger på denna utmaning, även om det var många redan i mars - juli så är det alltid skoj med flera. Det är ju så intressant att se hur olika eller lika man tolkar varje utmaning.

Kanske även du känner för att vara med, alla dagar eller några av punkterna.

Jag lyssnar på väldigt varierande musik - men ska jag nu då välja en som jag lyssnar mest på så är det enkelt - pop - det som skvalar i radion... populär musik eller vad man nu vill kalla det.

Det är oftast just musik som är enkel att lyssna på, man nynnar med o den gör en oftast glad o att man vill dansa med... ialla fall i tanken *ler*.

Men som sagt jag kan lyssna på det mesta - men inte det mest extrema inom olika musikgrenar - det ska vara musik som är enkel att lyssna på o som gör mig glad.Följ ditt hjärta o din magkänsla.
Då blir det rätt!

Gillar

Kommentarer