Jag har världes bästa...

Vardagligt småprat

Döttrar - som man ska ha som föräldrar, ens barn är världens bästa... Det är så enkelt egentligen. Och man ska som jag känna sig stolt över sina barn, se hur dom utvecklas till självständiga individer. Men att det innebär också att man är jäkligt kräsen på vilken partner dom skaffar *ler* - lite åt detta hållet...

Nu har jag alltid acceperat min döttrars val - stöttat dom även om jag inte alltid känt att det varit helt "rätt" - men som sagt det är inte jag som väljer utan dom själva. Nu har båda mina tjejer hittat killar som till o med kräsna jag som mamma tycker är härliga killar o helt "rätt". Dom kunde inte ha hittat bättre pojkvänner om jag ska vara ärlig. Och att också se att killarna går så bra ihop är kul, dom har verkligen hittat varandra som kompisar - skoj då mina tjejer är väldigt nära o umgås gärna o ofta. Nu är dom istället 2 par som trivs tillsammans.

Nu har jag gått ett bra tag o våndats över att förråd där jag mer eller mindre slängt in lådor o IKEA-kassar med saker från 3 flyttar på lika många år... när det blir mindre o mindre o inte ens egna utan man vet att man kommer flytta igen så blir det lätt så.... Nu har jag fått turen att låna ett stort bra utrymme för att husera mina alla lådor o också ha utrymme att sitta där för att kika igenom o sortera o packa om... för jag vet att nästan hälften går att slänga. Och det går att packa om mer praktiskt o bra.

Så kommer då mina två svärsöner till undsättning, båda tjejerna jobbar i helgen - men vad gör det när dessa två killar kommer... med liten lastbil. Jag trodde att det skulle ta hela dagen att få ner alla lådor - det är en del trappor att gå ner.... Men det tog 2,5 tim så var allt klart - jag tror inte det är sant. Att den här saken har tyngt mig så länge o jag trodde att jag skulle få ta en helg till för att få allt som jag ville - så får jag hjälp o det bara rasslar till o allt var klart...

Jag har världens bästa svärsöner ... det är jag säker på nu *ler*Lite julsaker som jag saknat ett bra tag fick jag äntligen tag på - lagom i tid på året *ler*.
Mina saknade pashmina sjalar kom också tillrätta - eller ja dom har ju inte varit borta, bara inte riktigt vetat exakt var dom var nerpackade eller lådan/kassen ställd. Blir lätt så när man får hjälp att både packa o flytta - svårt att veta när man inte gjort allt själv. Men man vet ju att det finns där *ler*

Sen kom något fram som jag faktiskt trodde var helt borta - kanske för att jag inte haft hund för utställning på evigheter så den har inte varit aktuell o sånt är det lätt att man rensar bort. Men nej den stod där.... långt in, mellan lådorna. Den fick självklart komma med hem, måste se vad jag hade i den, rensa ur o lägga ner lite nya saker. Lådan är perfekt att ha alla kammar, borstar, gummisnoddar, rosetter, saxar osv i. Tar liten plats o jag vet var allt är.

Det var inte mycket jag behövde rensa ur... o den måste vara väldigt tätslutande för den var inte ens smutsig inuti...


Skönt att få det gjort - även om det är en hel del jobb kvar för att få allt som jag vill - o få slippa ha en liten inre stress över dessa lådor - vill nämligen ha det rensat o packat så att jag vet att det enbart är saker jag verkligen vill ha kvar som ligger i lådorna - allt annat ska vara borta, slängt.


Följ ditt hjärta o din magkänsla.
Då blir det rätt!

Gillar

Kommentarer

StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Det är härligt med döttrar och rätt svärsöner
nouw.com/stenhagenbettan
itismadeby
itismadeby,
Ja det är nog det man är mest rädd för, att ens barn ska hitta "fel" partners
nouw.com/itismadeby