Jag har plockat fram höstplagg, sant eller falskt? - Bloggutmaning dag 9

Så var det dags att börja jobba igen - det är en natt som gått i svindlande fart... *poff* var kl 3 o så helt plötsligt var det dags att logga ur o gå hem... kom vi på när morgonpersonalen började droppa in *ler*

Utmaningen är startad av Madeleine - där hittar du alla ämnen dag för dag, o anmäl dig gärna om du vill delta du också. Här hittar du hennes dag 7 . I inlägget hittar ni länkar till alla andra som är med, hoppas att det blir ännu fler som hänger på denna utmaning, även om det var många redan i mars - juli så är det alltid skoj med flera. Det är ju så intressant att se hur olika eller lika man tolkar varje utmaning.

Kanske även du känner för att vara med, alla dagar eller några av punkterna.

Dagens utmaning eller mer kanske påstående är falskt - jag har inte tagit fram höstplagg än - det finns någon kofta framme då det var lite småkallt vissa dagar även sommaren. Visst sista veckorna har varit otroligt sköna, men lite innan det så... Men det är det ända, inga plagg som jag direkt kan säga är framplockade i inväntan på hösten... men vem vet, kanske svaret hade varit annorlunda om frågan kommit i slutet av månaden, det är ju ändå fortfarande sommar *ler*.

Men jag har inget emot att hösten är på intågande, o jag tar gärna fram lite mer murriga gosiga varma kläder.


Följ ditt hjärta o din magkänsla.
Då blir det rätt!

Gillar

Kommentarer