Jag har en viss fobi för?- Bloggutmaning maj dag 20

Listor o Utmaningar

Igår kväll var det kvavt o det tog ju evigheter innan det började mörkna - jag känner mig ibland lite ensam om att inte gilla dom svenska ljusa sommarnätterna. Det är något jag verkligen gillar när jag är utomlands, det är ljusa soliga varma härliga dagar, men när natten kommer blir det kolsvart ute. Så det har inte blivit så mycket sova i natt - vilket ju i sig inget gör, ska ju snart ändå börja jobba... lika bra ha kvar min dygnsrytm. Hade gärna krypit ner o somnat nu - men ska iväg snart o lämna min bil till verkstaden så lika bra vänta tills jag kommer hem

Utmaningen är startad av Madeleine - där hittar du alla ämnen dag för dag, o anmäl dig gärna om du vill delta du också. Här hittar du hennes dag 17 . I inlägget hittar ni länkar till alla andra som är med, hoppas att det blir ännu fler som hänger på denna utmaning, även om det var många redan i mars o april så är det alltid skoj med flera. Det är ju så intressant att se hur olika eller lika man tolkar varje utmaning.

Kanske även du känner för att vara med, alla dagar eller några av punkterna.Jag har nog en hel del "små fobier" - saker jag inte gillar, men jag kan liksom "tvinga" mig förbi/genom så att det inte märks utåt, det bara känns inombords.

Men sen finns det några saker som är sådär så att jag bara av att skriva om det känner av i hela kroppen, det är ett obehag som kommer som är jätte jobbigt.
En av sakerna är ormar, men det tog jag ju upp i utmaningen om vad som inte kom innanför mina dörrar. Så jag tar den andra saken som är en fobi jag aldrig kommer att komma över.... Sprutor, nålar. Bara av att skriva om det, tänka på det så börjar det värka i min kropp - mest i tårna o fingrarna.

Fick höra att om jag blev tvungen att ha med nålar att göra ofta så skulle jag vänja mig, det skulle gå över. Men nej det gör det inte. Det är precis lika jobbigt om inte värre. Efter 13 veckor med att få järndropp 3 ggr/veckan o gå o ta prover gör jag ungefär var 3e månad för att hålla koll på mina värden. Det är en pärs varje gång... men jag gör det - för jag vet att jag måste.
Tar o avslutar genom att tänka på en mörk mysig kväll med ljus o vin istället - så det där jobbiga försvinner från tanken...Följ ditt hjärta o din magkänsla.
Då blir det rätt!

Gillar

Kommentarer