Jag har aldrig pallat äpplen, sant eller falskt? - Bloggutmaning juni dag 22

Listor o Utmaningar

Inte så mycket att säga idag - lite tom o väldigt trött. Hoppas att ni alla fick en bra midsommar, en precis som ni ville ha den.
Själv har jag verkligen haft en jätte trevlig midsommar o vet ni, längtar redan efter nästa års midsommar - DÅ ska jag vara ledig *ler*.... för då ska jag på bröllop. 💗

Utmaningen är startad av Madeleine - där hittar du alla ämnen dag för dag, o anmäl dig gärna om du vill delta du också. Här hittar du hennes dag 21. I inlägget hittar ni länkar till alla andra som är med, hoppas att det blir ännu fler som hänger på denna utmaning, även om det var många redan i mars o april så är det alltid skoj med flera. Det är ju så intressant att se hur olika eller lika man tolkar varje utmaning.

Kanske även du känner för att vara med, alla dagar eller några av punkterna.


Nu ska jag vara sådär hemskt tråkig o säga - "jag har aldrig pallat äpplen" så påståendet är helt o hållet sant.
Men det beror inte på att jag var jätte exemplarisk o absolut inte gjorde något man inte fick - även om jag var en fegis o ofta höll mig till vad man fick o inte fick.... men det här med äpplen o palla berodde nog mest på att jag inte var så värst förtjust i äpplen när jag var liten - sen han som hade mest äppelträd o äpplen på sin tomt bjöd glatt in alla att plocka så mycket dom ville - har använde inte äpplena till något.

Visst jätte snällt, men då blev det inte så skoj att ta äpplen heller *ler*

Idag gillar jag äppen :) Bara jag slipper dom varma, som i en paj... då äter jag mest pajdeg o vaniljsås ;)


Följ ditt hjärta o din magkänsla.
Då blir det rätt!

Gillar

Kommentarer