Jag gillar att vara barfota, sant eller falskt - Bloggutmaning dag 30

Nu börjar jag ju till o med vänja mig med värmen....

Utmaningen är startad av Madeleine - där hittar du alla ämnen dag för dag, o anmäl dig gärna om du vill delta du också. Här hittar du hennesdag 30. I inlägget hittar ni länkar till alla andra som är med, hoppas att det blir ännu fler som hänger på denna utmaning, även om det var många redan i mars o april så är det alltid skoj med flera. Det är ju så intressant att se hur olika eller lika man tolkar varje utmaning.

Kanske även du känner för att vara med, alla dagar eller några av punkterna.


Jag går barfota om jag har möjligheten - som om jag är ute på landet o tillbringar min tid ute på en gräsmatta. Men annars är det dåligt med att gå barfota, men är inte så ofta på ställen där man kan göra det....

När jag har chansen så åker mina skor o strumpor av - om jag så bara sitter still en stund - men visst både strumpor o skor åker på när jag sen ska gå vidare...


Men det är bra att gå barfota, men ska försöka gå mer barfota än vad man gör.

Man får starkare fötter, bättre balans o en naturligare gångstil som på så sätt ger färre skador. Man får bättre blodcirkulation, ett ökat välbefinnande som motverkar stress o ångest.
Vi kommer i närmar kontakt med markens mikroorganismer, vilket i sin tur gör oss mindre mottagliga för sjukdomar o allergier.


Följ ditt hjärta o din magkänsla.
Då blir det rätt!

Gillar

Kommentarer