Jag firar namnsdagar, sant eller falskt? - Bloggutmaning dag 24

Listor o Utmaningar

Varit ute en promenad o ser på himlen - den ser så vacker ut, den lovar en fin dag. Bara vänta o se hur dagen blir. Ska snart iväg o övningsköra med dottern *ler*

Utmaningen är startad av Madeleine - där hittar du alla ämnen dag för dag, o anmäl dig gärna om du vill delta du också. Här hittar du hennes första dag för månaden - dag 23

I inlägget hittar ni länkar till alla andra som är med, hoppas att det blir ännu fler som hänger på denna utmaning, även om det var många redan i mars - juli så är det alltid skoj med flera. Det är ju så intressant att se hur olika eller lika man tolkar varje utmaning.

Kanske även du känner för att vara med, alla dagar eller några av punkterna - vore otroligt skojigt.


Nej inte direkt, inte sen min farmor gick bort. När hon levde så firades alltid namnsdagarna för oss alla - på den sidan av släkten, hon var jätte noga med att alltid sända ett namnsdagskort till oss på våra namnsdagar.

Det här med namnsdag - jag är lite fånig där... för mig är det bara dom namn som var förr, då när det bara var ett namn varje dag - det är det namnet som gäller. Alla andra som är tillagda är inte riktigt rätt, det är inte namnsdag för mig. 
Så även om mitt första namn nu även finns med, har sin namnsdag så har inte jag namnsdag då... jag har enbart namnsdag med mitt andra namn - det är ett namn som var med då när det bara var ett namn.
Ja jag vet - jag är gammaldags i mycket o ogillar förändringar *Ler*


Följ ditt hjärta o din magkänsla.
Då blir det rätt!

Gillar

Kommentarer

StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Vi har försökt Kärleken å ja att införa firning men vi glömmer alltid bort oss 🙈
nouw.com/stenhagenbettan
itismadeby
itismadeby,
Ja det är lätt - som sagt vi slutade helt efter att farmor gick bort, hon håll ordning på oss <3
nouw.com/itismadeby