Jag är den på stranden som… Bloggutmaning dag 29

Mindy o jag har tagit en mysig promenad nu den riktigt tidiga morgonen. Man kan ju inte säga att det är varmt ute, men det går helt klart åt det hållet, det blir skönare o skönare att vara ute. Har fördrivit natten med spel o tittat på avsnitt av Hawaii Five-0 och börjat titta på filmen "The Mummy" med Tom Cruise

Utmaningen är startad av Madeleine , här är hennesdag 29 , i inlägget hittar ni länkar till alla andra som är med, det blir fler o fler som hänger med o det är otroligt skoj. – kanske även du känner för att vara med, alla dagar eller några av punkterna.Det är skoj att se hur fler o fler hänger på i utmaningen.


Sitter i skuggan, läser en bok eller bara sitter o betraktar allt som sker runt omkring mig. Jag är ingen soldyrkare, bränner mig super lätt. Men går gärna ner o badar en stund då o då.
Inte för att jag direkt älskar att vara i badkläder eller visa upp mig på en strand så har jag lärt mig att slå bort vissa tankar o göra vissa saker ändå. Nu kanske det inte blir så ofta nu som när jag hade barn som mer än gärna ville åka till stranden, eller ett ex som var soldyrkare o ville ligga på stranden i timmar. Jag hittade liksom mitt sätt att vara på stranden o mitt sätt att styra mina tankar o känslor så att jag kunde göra det.

Det här med att acceptera sig själv, älska sig själv är något som verkligen testas när man ska till stranden!
Följ ditt hjärta o din magkänsla.
Då blir det rätt!

Gillar

Kommentarer