Ja, jag "Pokemonar" fortfarande

Vardagligt småprat

Ja, erkänner, jag springer runt o jagar små figurer med min mobil fortfarande. Jag var inte med från allra allra första början o spelade - men jag var med från första dagen o knatade runt, en väninns började spela o jag var med henne ut o gick. Sen efter ett par dagar så tänkte jag... lika bra börja spela när jag ändå är med o springer runt halva nätterna *ler*. Det är snar 2 år sedan.

Då var vi väldigt aktiva - jagade figurerna, var med o slogs för att ta över gymmen.... det har ju ändrats så jätte mycket sen dess - jag är väl inte helt med i allt det nya så jag fortsätter att nästan bara jaga dom små figurerna **ler*. Men jag kommer ialla fall ut o rör på mig en hel del mer än att bara gå ut på promenader - ta som imorse - oj vad jag gick runt runt för att fånga in en viss figur. Min absoluta favorit - även om det finns flera jag gillar. Men det här är min stora favorit som kommit att vara extra många av o över allt att fånga denna helg - normalt är den lite svårare att hitta eller få i ägg.

Det är Snorlax, den stora blåa... ja vad är det? En björn eller.... spelar ingen roll han är stor go o min favorit. Och imorse när jag egentligen bara skulle gå från bilen, men det fanns ju Snorlax överallt så det blev en ganska lång stund jag gick här o tvärs genom ortens centrum o ytterkanter för jag kunde inte låta bli att fånga alla Snorlax som dök upp *ler*.... ja är man lite knasig så är man.

Sen kommer jag ha hela mitt utrymme för antalet figurer fullt, för jag fångar så många Snorlax denna helg - men jag kommer inte kunna slänga en enda av dom *skrattar* ja så knasig är jag. Och nu i helgen så ligger dom ner ... såg att dom skrev att det var snoozing Snorlax - lite annorlunda mot dom man annars fångar.En liten "turgubbe" jag har - som jag fick av en väninna för ca 1,5 år sedan ör just också en liten liten Snorlax. Hon hade haft den som "turgubbe" när hon gjorde en sak, som innebar en del mental egen vilja o en uppsjö av tålamod för det tog tid att få veta... Hon hade fått positivt svar o gav den vidare till mig som skulle gå igenom samma sak... så här är min lilla TurSnorlax som är min "lyckoamulett".Idag är jag inte lika aktiv spelare, jag passar på att spela lite varje dag på min promenad, ta en figur, snurra ett stopp.... men gymmen får oftast vara om det inte är någon uppgift som ska lösas, raiderna lika så - är jag på platsen rätt tidpunkt så deltar jag, men jag kastar mig inte iväg för att delta, jaga. Om jag någonsin kommer att ha fångat alla figurer - nej tror inte det - men det är ändå skoj att se när det är någon jag inte har. Det är fortfarande skoj att träffa alla man lärt känna genom spelet - många spelar fortfarande olika aktiva olika perioder. Så förutom att man får motion så är det en liten social grej detta också. Och jag kommer med all säkerhet jaga ifatt några till av den blå stora "björnen" under dagen eller ännu säkrare imorgon när jag slutat.


Följ ditt hjärta o din magkänsla.
Då blir det rätt!

Gillar

Kommentarer

Elisa,
Det var längesen nu jag hörde talas om pokemon! Känns som att det mest intensiva intresset har svalnat hos många av de som gav sig ut. Jag kom aldrig riktigt in i det men kan tänka mig att det är kul för att komma ut och inte "bara" promenera. 😊
elisamatilda.se
itismadeby
itismadeby,
Här är spelarna lika aktiga som då - det är helt otroligt vilken sammanhållning alla har o hur så många håller igång. Allt från ca 30-35 åriga föräldrar med sina 8-12 åriga barn.... sen går det upp i åldrarna till flera pensionärer *ler* Tror det är stor del av varför många håller på fortfarande - den sociala biten. Jag hänger ju inte med i alla nya finesser i spelet - jag fortsätter mest att fånga figurer o snurra stopp 😊 En vacker dag kommer väl jag också upp i topp level även på det sättet :=
nouw.com/itismadeby