Inte för att skryta men… - Bloggutmaning dag 22

Planerar lite smått för en julpyssel dag med lilla dottern o ja, det är ju faktiskt det.... min "bonusbarnbarn" - det ska bli riktigt rikigt skoj.


Utmaningen är startad av Madeleine - där hittar du alla ämnen dag för dag, o anmäl dig gärna om du vill delta du också. Här hittar du hennes första dag för månaden - dag 21.

I inlägget hittar ni länkar till alla andra som är med, hoppas att det blir ännu fler som hänger på denna utmaning, även om det var många redan i mars - juli så är det alltid skoj med flera. Det är ju så intressant att se hur olika eller lika man tolkar varje utmaning.

Kanske även du känner för att vara med, alla dagar eller några av punkterna - vore otroligt skojigt.

Kanske inte många tycker att det är något att skryta med... att man kan vara en riktig bitch o bita ifrån. Men jag har övat o övat i så många år att jag faktiskt är väldigt stolt över mig själv när jag lyckas *ler*....

Att kunna veta när jag gjort fel o ska ha skuldkänslor o kunna hålla dom känslorna ifrån mig i alla andra situtioner - jag har varit sån att jag tagit på mig allt, vänt på saker så att det självklart är mitt eget fel att negativa saker skett... Men nu har jag lyckats ändra på mitt sätt att tänka o klarar av att hålla ifrån mig o säga ifrån.

.


Följ ditt hjärta o din magkänsla.
Då blir det rätt!

Gillar

Kommentarer

Tycker absolut att man får skryta över den saken 😃. Jag måste bli bättre på saken själv, att våga säga ifrån 😊.
www.saramadeleine.se
itismadeby
itismadeby,
Tack <3 - bara öva o öva... du har några år på dig innan du är i min ålder så tappa inte sugen 😊
nouw.com/itismadeby