Inspirerande personer

#Nouw30DayChallenge, Bloggen

Som tips till alla som deltar i nouw30daychallenge så har portalens medarbetare sätt ihop en lista på flera punkter. För att ge dom som vill o behöver lite idéer om vad man kan skriva om. Nu har jag då ingen idétorka direkt *ler* jag har massor av saker som far i huvudet som jag skulle kunna skriva om en del blir inlägg andra blir inte mer än tankar om att det skulle kunna bli ett inlägg.


Men en punkt var att skriva om någon eller något som inspirerat en i bloggandet eller allmänt i livet.

När det gäller bloggandet, så kan jag inte säga att jag har någon enskild bloggare som ger inspiration för mig. Däremot så har det funnits bloggar (många försvinner efter en tid), o det finns bloggar som gör att jag blir glad av att läsa dom, dom ger mig inte inspiration att blogga själv, dom ger mig inspiration, dom ger peppning, dom ger skratt, dom ger känslor även av det mer negativa slaget - man känner så för personen i det dom tar sig igenom - det är mer för livet i sig, inte bloggandet. Jag skulle läsa dom även om jag inte bloggat själv. Jag läser dom när jag själv inte har orken eller lusten eller tiden att själv skriva inlägg - men att läsa dessa bloggar är alltid energigivande.


Jag tänker inte rada upp några här, för jag kommer antagligen att glömma några o det vill jag inte. För det finns så många otrolig härliga bloggar. Och dom jag känner för, som jag tycker om o återkommande läser - det är INTE den typen av bloggar som är på topplistan, det är inte dom som vad jag förstår även lever på sitt bloggande till stor del. Dom bloggarna är inte personliga, dom är mer en illusion av vad bloggaren vill visa upp om sitt liv, hur den lever osv... det är dyra saker som visas upp - inredning, mode, smink osv... för mig är det bara en lite lite del av alla som kan leva så - det är inte det jag vill se, jag vill inte att unga personer tror att det är så det är.

Nej jag stannar upp o gillar personliga vardagligen bloggar som har en glimt i ögat när dom skriver. Som delar med sig av vardagen, fest, bilder, tankar... o det är bloggare som är mer runt 50 än 20 ;)

Och när det kommer till bloggare här på nouw har jag flera gånger skrivit o föreslagit några bloggar som jag tycker är värda att hamna lite i rampljuset - låta andra hitta dom. Men gissar att mina förslag är bloggar som är för vardagliga, normala människor utan flärd, det är också en ålder på dom som är över medelåldern här... och det är inte den typen av bloggar dom vill visa upp på sin framsida - tyvärr, men jag tycker om den här typen av bloggar som inte bloggar för att dom får betalt för det - utan för att dom tycker det är skoj.

.

.

Oj nu blev det långt om bloggande personer som glädjer mig i livet, jag som började skriva inlägget med en väninna i tanken - om personer som kämpar med olika sjukdomar o krämpor men ändå är positiva i sina liv.

Det blir nog till att göra två delar av detta ämne *ler*


Följ ditt hjärta o din magkänsla.
Då blir det rätt!

Gillar

Kommentarer

VeraLynn
VeraLynn,

Jeg har det vel litt som deg, at de bloggerne som inspirer og gleder meg er de som skriver om ting som skjer i hverdagen og det som opptar dem. De vanlige menneskene, som ikke streber etter og er alt for opptatt av å få mest mulig lesertall. Ha en fortsatt fin torsdag 🥰

nouw.com/veralynn
itismadeby
itismadeby,
Härligt att höra att jag inte är ensam.. för ser man till vad nouw väljer att visa fram så är det helt andra typer av bloggar 😊 Ha en fin fredag <3
nouw.com/itismadeby
christelovergaard
christelovergaard,

Mina tankar också, tack för att du bloggar!

nouw.com/christelovergaard
itismadeby
itismadeby,
Tack - o detsamma till dig - din blogg ger mig fina stunder vid datorn 😊
nouw.com/itismadeby
StenhagenBettan
StenhagenBettan,

Jag läser men glädje dina inläggofta djupa och gripande. Välformulerade tanker. Tack min vän

nouw.com/stenhagenbettan
itismadeby
itismadeby,
Tack vad dom orden värmde
nouw.com/itismadeby