Ikväll bara är vi...

Vardagligt småprat

Jag o Mindy gör inte många knop, hon sympatierar med mig o ligger nära mig. Skönt att ha någon nära som tycker lite synd om mig när jag mår illa.
Som jag mår nu kommer jag få ställa in mina planer på att besöka syrran med familj mina lediga dagar - har ju hela 3 st. Men sätter mig inte o köra över 2 h när jag mår dåligt, o dom vill inte ha dit mig heller i o för sig....Det går bara inte att låta bli att älska denna lilla tös, hon är bara så himmelskt underbar. Så glad över hennes sällskap just nu - även om det inte är på min topplista av aktiviteter att masa mig nerför trapporna o sen upp igen när hon ska rastas. Men även där är hon suverän, det är som att hon vet att matte inte mår på topp, så hon rastar av sig nästan direkt så vi kan vända o gå in igen.

Slötittar mig igenom alla Harry Potter filmerna - lite skoj att se dom alla på rad, se hur dom växer o blir äldre. Har sett dom 4 första på bio tillsammans med barn/ungdomar som ville se dom, men sen växte dom upp o dom sista filmerna har jag inte sett. Dom första ger ju då minnen av dessa "ungar" o saker runt omkring som var livet just dessa år. Dom nyare filmerna kommer ge mig minnen av en helg av sängliggande o illamående... fina minnen *ler*


Följ ditt hjärta o din magkänsla.
Då blir det rätt!

Gillar

Kommentarer

Emmamehrali
Emmamehrali,
Så söt jag myser med min sötnos ikväll också 😃
nouw.com/emmamehrali