Idéträdgårdarna - Livets trädgårdar, 2019

Vardagligt småprat, Växter o blommor

I år kallas dom idéträdgårdar, dom har också kallats tematrädgårdar - spelar ingen roll det är lika skoj att se dom växa fram o utvecklas under sommaren. Iår har jag inte haft tiden, lusten, orkan att följa med täta besök när dom växte fram. Jag såg ialla fall när dom började byggas - nu är dom klara o jag tog en promenad där tidigt tidigt imorse, det småregnade lite, men vad gör det.

Då det blev en del bilder o jag inte vill ha jätte långa inlägg så gör jag flera på rad istället - dom får ramla ut en i taget tätt....

Iår är jag igen imponerad av temat o hur dom små rummen byggts upp. Förra året var jag inte helt med i hur dom menade o vad dom ville visa upp. Men vet att det ��r svårt att hitta bra teman, hitta hur det ska beskrivas i en trädgård.


Livets Trädgårdar

"Framsidan"


En helt underbar del av vår åpromenad, kreativiteten flödar, det andas glädje, skoj, lugn. Det är lite "crazy" samtidigt så vackert o rofyllt.
En sak är ialla fall säker o det är att det aldrig går att förmedla o visa det man ser med ögat, det man känner när man är där - med bilder. Men kan ju dela med mig lite av det ialla fall.


"Baksidan"

Nu är dessa idéträdgårdar bara en liten del av hela åpromenaden, det finns permanenta små trädgårdar som finns kvar året om.

Just den här är jag lite småförtjust i - den är formad som ett hjärta, tyvärr måste man upp i luften för att kunna ta en bild som visar det. Och jag än hoppade o skuttade så kom jag inte högt nog *ler*


Följ ditt hjärta o din magkänsla.
Då blir det rätt!

Gillar

Kommentarer