Idag har det inte hänt så mycket eller???

När jag får frågan en ledig dag - "Vad gör du/Vad har du gjort?" - svarar jag nästan alltid, "Inget speciellt" Låter nästan som om jag är grymt lat o gör absolut inget på dom dagarna. Men det är så att allt som hör vardage till - som att plocka undan, damma, dammsuga, torka golv, tvätta, gå ut på en promenad, handla osv det är sånt som jag gör av bara farten o om någon frågar så tänker jag inte på det som om jag gjort något. Det är mer om jag gjort något utöver det där vardagliga som jag svarar att jag gjort något.

Så sätter jag mig ner nu ikväll, jäkligt trött (ska försöka sova snart för jag börjar jobba kl 5.50 imorgonbitti) o så kommer tanken - vad har jag hunnit idag, näää inget speciellt... Men måste rätta mig, dagen har innehållit en hel del mer än jobb.

En kollega slutade idag o av olika anledningar så var det jag som fick fixa till, så imorse innan jobbat var jag först ut på en promenad med lilltösen, hon var mycket piggare än vad jag var, för jag är van att gå o lägga mig den tid vi nu gick upp. Sen for jag iväg till Systembolaget för att köpa några alkoholfria öl - att först ge till vår kollega med oskyldiga miner.... skoj se hans reaktion när han såg flaskorna. Åkte upp på parkeringen framför Systemet 5 min innan dom öppnade - det stod över 30 personer där redan o trampade...


​Som sagt det har varit en lång dag - med massor av småsaker som avklarats... 
Som jag fick hjälp att hitta den perfelta julklappen till min stora dotter o hennes pojkvän - ved, torr fin björkved - dom ska få det redan imorgon - en speciell person hjälper mig med det - ja det var han som ordnade veden till mig också.

"Lilltösen" har lekt med en av sina nya leksaker - stolt visar hon gärna upp att hon också kan fånga pokemons. Och det är bra att hon lär sig det direkt för det är mycket sånt när vi är ute o promenerar *ler*. 

Nu ska jag försöka sova...  

Följ ditt hjärta o din magkänsla.
Då blir det rätt!

Gillar

Kommentarer

Yasmine,
Hoppas du får en underbar kväll ikväll och dag imorgon! Kram
www.yasmissy.blogg.se