Idag är sista röda högtidsdagen innan påsken. Hur känns det? - Bloggutmaning /1-2021

Listor o Utmaningar

Tänk så många som redan helt plockat bort julen. Jag kommer njuta av det ljus det ger ett tag till. Tittar på mina ljusslingor o dom kommer få vara kvar, lägger in dom i ljuslyktor istället... har två jag har som jag inte riktigt vetat var jag ska hänga upp, nu vet jag var o hur o då blir det perfekt att rulla in en liten ljusslinga i dom :)


Utmaningen är startad av Madeleine- där hittar du alla ämnen dag för dag, o anmäl dig gärna om du vill delta du också.

I inlägget hittar ni länkar till alla andra som är med, hoppas att det blir ännu fler som hänger på denna utmaning, även om det redan är många, så är det alltid skoj med flera. Det är ju så intressant att se hur olika eller lika man tolkar varje utmaning.

.

.

Det känns inget alls - men jag har inga barn som har lov som jag måste tänka på ifall man måste ta ledigt, fixa barnpassning eller att man vill passa på att göra något.
Jag är singel, jag jobbar o det spelar ingen roll om det är vardag eller stor helg... schemat rullar på. Så jag tänker inte på det här så värst mycket - helger med flera röda dagar kommer o går om jag ska vara ärlig... gör jag något extra tar jag det någon annan gång - låter dom med familj vara lediga när dom har som mest nöje av det.

.

Följ ditt hjärta o din magkänsla.
Då blir det rätt!

Gillar