Idag, 14 oktober, för 10 år sedan...

Var det en underbar höstdag som jag spenderade med en vandring i Stockholm... det var många timmar som jag fördrev, det var annorlunda o det var skoj. En vän till mig, som jag pratat mycket med på nätet pratade ofta om hur han satte ihop vandringar i Stockholm för deras vänner o släktingar som kom på besök så att dom skulle få se o uppleva så mycket som möjligt. Den här dagsvandringen hade varit jätte uppskattad av alla som vandrat efter kartan o beskrivningen han gjort.

Jag fick också prova på - fick en karta med rutten utritad, jag fick beskrivning på olika platser o vad mer att tänka på... som t ex... "passa på att gå in på toa här för sen kommer det ta ett tag innan nästa möjlighet finns"....

Jag tyckte det lät skoj, och den här dagen var perfekt för utflykten o jag traskade runt, åkte buss, åkte båt... kikade på olika sevärdheter o njöt av en dag - helt för mig själv.

Här är ett lite plock av bilder som jag tog - minnet kom upp på facebook o påminde mig om hur längesedan det var.... 10 år.... Tiden får så otroligt fort - lite för fort ibland.


Följ ditt hjärta o din magkänsla.
Då blir det rätt!

Gillar

Kommentarer