ICA, Willys, Hemköp eller COOP jag föredrar? - Bloggutmaning dag 26

Nog är det höst nu, det syns även på träden... kikar på vädret, hade hoppats på en fin höstdag på söndag - men det ser inte alls ut att bli så.

Utmaningen är startad av Madeleine - där hittar du alla ämnen dag för dag, o anmäl dig gärna om du vill delta du också. Här hittar du hennes första dag för månaden - dag 24

I inlägget hittar ni länkar till alla andra som är med, hoppas att det blir ännu fler som hänger på denna utmaning, även om det var många redan i mars - juli så är det alltid skoj med flera. Det är ju så intressant att se hur olika eller lika man tolkar varje utmaning.

Kanske även du känner för att vara med, alla dagar eller några av punkterna - vore otroligt skojigt.

När det kommer till butiker så är jag en av dom som faktiskt inte bryr mig var jag handlar, jag går in i vilken butik som helst, jag handlar där jag känner för det o det är i alla butiker vi har här på orten - Coop, flera ICA, Willys o Lidl.

Föredrar jag en butik framför något så beror det mer på "stämningen" i butiken - hur serviceinriktade personalen är... o det har inte med vilken kedja dom hör till.


Följ ditt hjärta o din magkänsla.
Då blir det rätt!

Gillar

Kommentarer

StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Bra beskrivning, det är viktigt med ”känslan”nouw.com/stenhagenbettan
itismadeby
itismadeby,
Orsakulla mamma vid 20 specialpedagog
Det där med känslan är definitivt viktig. Finns ett ICA här i stan dit jag ogärna går, personalen har rykte om sig som "surica". Gäller inte alla men är en personal där som alltid är sur, tyvärr drar det ner betyget :/www.saramadeleine.se
itismadeby
itismadeby,
Usch men sådan personal, då väljer man att inte gå in dit det är så enkelt... Ha en fin helg <3nouw.com/itismadeby
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229