I min handväska hittar du… - Bloggutmaning dag 14

Vardagligt småprat, Listor o Utmaningar

Swisch - ja så fort gick den här natten, jag var otroligt trött när jag åkte till jobbet, blev på tok för få sovtimmar dagen innan - men sen när jag väl om igång så blev jag pigg o timmarna flög förbi.
Konstaterar att det är 3e natten på rad med över -5 grader....

Utmaningen är startad av Madeleine - här hittar du alla ämnen dag för dag och hennes dag 14 , hittar ni här, i inlägget hittar ni länkar till alla andra som är med, hoppas att det blir ännu fler som hänger på denna utmaning, även om det var många redan i mars. Det är ju så skoj att se hur olika eller lika alla tolkar varje utmaning. Kanske även du känner för att vara med, alla dagar eller några av punkterna.


Normalt hittar man allt möjligt o omöjligt i min handväska, allt liksom bara dras ner i den av någon anledning. Men just nu tror jag inte det finns så värst mycket i den. Jag har nämligen inte använt den regelbundet sista tiden.

Men vi tar oss en liten titt *ler*

Vi börjar i den lilla ”inneväskan” – något jag bara måste ha i min handväska sen jag fick en som hade det… bara så bra, den är verkligen till nytta för mig.


Där låg det inte mycket, men det visste jag här ligger just laddarsladdar o sånt som behövs för att ladda mobilen och headsetet. Här ligger inte sladd till mobilen för den har jag nu i kassen jag har till jobbet. Men här ligger två korta laddsladdar, väggkontakt o cigarettuttagskontakt.
I själva väskan ligger det en sax, en nagelfil, en handkräm, ett par läsglasögon i smalt metallfodral o en drös med pennor. (den blåa pennan har till o med en liten ficklampa i toppen 😉 ) Lovar er att här var det ekande tomt mot vad jag brukar ha i den.Sen kommer vi till vad som finns i alla småfacken – det är en svart putsduk till glasögon/mobil, en tändare, 3 ögonfransborstar (min spontana tanke… jaha det är här alla hamnat *ler*) , 1 krona, en lite ”diamant”, måste ha ramlat ur o blivit kvar, ett bokmärke, en sexkantsnyckel??? Ja den fanns där ialla fall… o ett par örhängen.

Som sagt det var inte så värst mycket i väskan just nu😊


Här är listan över alla som deltar:

Paula
Elisa
Ivars bilder
Karolina
Sofie friden
Fröken Rödlök
Jenzel
Kraka
Mirre
Hannafialotta
BP-computerart
Znogges


Följ ditt hjärta o din magkänsla.
Då blir det rätt!

Gillar

Kommentarer