Hur gör ni med julklappar i din familj? - Bloggutmaning dag 3

Listor o Utmaningar

I natt när jag var ute o körde så njöt jag av att se snön glittra på sidorna ... visst är det vackert. Jag önskar att jag hade en kamera som kunde återge detta glittrande.


Utmaningen är startad av Madeleine - där hittar du alla ämnen dag för dag, o anmäl dig gärna om du vill delta du också. Här är hennes dag 1

I inlägget hittar ni länkar till alla andra som är med, hoppas att det blir ännu fler som hänger på denna utmaning, även om det var många redan i mars - juli så är det alltid skoj med flera. Det är ju så intressant att se hur olika eller lika man tolkar varje utmaning.

Kanske även du känner för att vara med, alla dagar eller några av punkterna - vore otroligt skojigt.

.

Vi ger varandra julklappar - jag o mina barn, min syster o hennes familj. Det är bara något litet, sen får barnen ju självklart lite mer - det är ju ändå just en högtid för barnen *ler*.

Jag själv älskar att hitta på saker att ge, lite speciella, lite personliga saker. Sen det bästa med julklappar, det är inte att få, det är inte att ge - det är att slå in paketen - det är så skoj, man kan vara kreativ o fantasifull - göra vackra paket på flera sätt.


Följ ditt hjärta o din magkänsla.
Då blir det rätt!

Gillar

Kommentarer

StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Vackra paket försöker jag oxå att åstadkomma
nouw.com/stenhagenbettan
itismadeby
itismadeby,
Visst är det ett av nöjena till julen att göra fina paket 😊
nouw.com/itismadeby