Hur firade ni Alla Hjärtans Dag?

Blev det en bra dag? Min blev jätte bra faktiskt - jag känner av min kropp efter aktiviterna jag utsatte den för, jag menar det var längesedan jag gjorde något sånt o med lite förkyling i kroppen så kan man lugnt säga att jag känner av det nu såhär på kvällen. Blev väldigt trött o har sovit bort en bit av kvällen - men är jäkligt nöjd .... för dagen innehöll allt en Alla Hjärtans Dag ska innehålla, ja nästan ialla fall.

Började dagen med ett ryck att få bort lådor som måste ha förökat sig i lägenheten, för inte var dom väl såhär många från start??? Nääää kan jag aldrig tänka mig dom måste ha blivit fler o fler... Men som alltid - titta aldrig i lådor du ändå bestämt dig för att flytta upp på vinden, för att ta ner en o en sen o rensa ur o packa upp när det finns plats - för vad händer då.... jo Men se här ligger den, o titta där är den här... men den här bara måste jag ha kvar här nere... o den o se där... sen ligger det saker precis över allt o har man då som jag en liten yta blir det överflyt på alla ytor o man undrar om man någonsin kommer att kunna komma fram.


Men jag fick en hel del slängt också, det var mycket som rasslade ner i sopsäcken. Samt att jag hittade båda, japp exakt BÅDA mina Mason Pearson borstar - en stor o en liten - jag som varit på vippen att köpa nya o inse att dom jag hade var borta för evigt... dom borstarna är oslagbara o värda varje liten krona... även om kronorna är små så är som jäkligt många på varje borste... den stora ca 1200 kr o den lilla precis under 1000 kr. Så då förstår ni glädjen när båda bestämde sig för att nu var det dags att visa sig igen.


Sen blev det lite choklad mitt i allt bestyr - det hör dagen till o när man far runt som jag gjorde så är man värd det... en KitKat slank lätt ner. 12 lådor bars upp för trappora till vinden, 4 lådor blev helt tomma genom omfördelning o utrensning. Och för många står ändå kvar, men *ler* dom kommer att förflyttas dom med, om någon dag när kroppen vill igen...

Nu ser jag också att jag behöver en matta, vet bara inte om jag ska ha en rund eller ... hmmm ska klura på det o färg. Packade upp nya kuddar jag köpt när jag var ute med lilla dottern o handlade - hon har kuddmani just nu o jag drogs med, trodde faktiskt att jag hade köpt flera o med mer färger - men nej... det var lite ont om dom ser jag när dom väl hamnat i soffan.... men om jag inte missminner mig helt har hon lovat bort några av sina som inte passade in hos henne *ler*. Inser också att jag min tro att jag hade flera är för att jag har fodral men inga innerkuddar - får fixa.


Gardinerna kom upp också, dom rosa... var inte helt nöjd med färgen när jag fick dom, men väl uppe så fungerar dom bra faktiskt, inte riktigt min rosa o inte riktigt det jag hade tänkt mig men det blev som sagt bättre än jag trodde när jag såg färgen (det som är lite jobbigt när man skickar efter saker...) bara en sak... måste ha hit någon (läs en karl ;) ) med borrmaskin så att han kan hjälpa mig få upp mina nya gardinstänger, o flytta upp dom en bra bit högre upp än den sitter nu. För nu ligger merparten (bara liiiite överdrivet) på golvet.


Sen fick jag den där röda rosen som man ju ska få denna dag *ler*, inser att jag har många vaser men ingen för den här enkla vackar röda rosen... (måste införskaffa). Röda rosor är otroligt vackra, o det är verkligen rätt blomma o färg på kärlekens dag. Rosen tillsammans med ett sms som gjorde mig sååå varm o glad (älskar dig med), kramar via messenger och ett mysigt besök gjorde verkligen denna dag till en mycket bra Alla Hjärtans Dag.


Några fina ord från boken (Det bästa som sagts om kärlek)

Ömhet är passion i vila

I drömmar och i kärle är ingenting omöjligt

Kärleken ger oss på ett ögonblick vad vi knappast kan uppnå genom år av slit.

Den hantverksmässiga delen av kärleken kallas sexualitet.

Amor vincita omnia - Kärleken besegrar allt

Vi älskar inte människor för att dom är vackra; vi tycker att de är vackra för att vi älskar dem.


Nu ger vi oss för idag tycker Mindy o har bäddat ner sig o tänker inte göra mer idag - det var mycket som hon hade att hålla reda på denna dag, o det märks för hon är helt slut. Så vi tar o avrundar denna dag, kryper ner o laddar upp mer energi för morgondagen, drömmer mig bort mot...


Följ ditt hjärta o din magkänsla.
Då blir det rätt!

Gillar

Kommentarer

Pia Widlund,
Mysigt. Hälsa lilla Mindy
www.piaw.se
itismadeby
itismadeby,
Hon hälsar tillbaka 😊
nouw.com/itismadeby