Hjärt o lungfonden

Personliga tankar, åsikter

Deras reklam filmer är av den sorten som verkligen berör mig. Dom här filmerna har dom gjort bra, dom har verkligen fått med betydelsen av att inte ta någon förgivet, att inte skjuta upp saker för länge, att ta vara på stunder tillsammans o aldrig glömma bort att visa (på alla sätt man kan - ord, agerande...) att man älskar någon. Sin partner, sina barn, föräldrar eller andra som står en nära.

För man vet aldrig vad som kan ske, o saker kan ske fort. Och jag tror inte någon vill stå där o ångra att man inte visade eller sa att man älskade - att man glömde bort det eller kände att det var ju självklart ... men det som är självklart för mig inom mig är inte säkert att andra runt mig vet. Man måste visa, man måste säga... man ska verkligen ta vara på tiden man har tillsammans.

Nu ska man inte enbart tänka på sjukdomar, att någon kan bli sjuk o dö plötsligt - för det kan även hända olyckor som gör att tiden man trodde man hade tillsammans *poff* är borta.

Glöm inte visa, berätta att ni älskar - eller en annan sak - stanna inte kvar i situationer som inte gör dig lycklig - det är slöseri med livet, inte bara tiden i sig utan faktiskt livet. Och livet är för kort för att slösas bort - visst förändringar kan göra att man går igenom en stormig jobbig tid - men det är väl bättre att ta den tiden som ändå är övergående än att stanna kvar i något en längre tid, kanske hela livet o inte må bra, att inte leva livet fullt ut.

Så våga byta jobb, våga flytta, våga förverkliga dina drömmar, våga bryta upp från förhållanden - ha inte massa dåliga ursäkter för att det inte går, det är enbart ord för rädsla för vad som kan bli. Man vet vad man har men inte vad man får.
Visst det kan bli knasigt direkt, kanske jobbet inte var exakt vad man tänkt sig, eller boendet inte vad man drömde om.... eller man kanske får det tufft ekonomiskt, eller känner sig ensam eller... men å andra sidan så finns alltid möjligheten att göra nya val bara man vågar... som sagt livet är kort. Ta vara på det.Får dessa reklamfilmer även er att tänka till lite på livet o hur kort det kan bli eller är o vikten av att ta vara på den på ett mer aktivt kärleksfullt sätt?
Följ ditt hjärta o din magkänsla.
Då blir det rätt!

Gillar

Kommentarer