Har du sett någon fästing i år? - Bloggutmaning 29/5-2020

Listor o Utmaningar

Lite seg idag *Ler* men självförvållat, jag o en väninna, även kollega, passade på att ha en lite tjejkväll med god mat o gott att dricka. Och det blev mer än en det vi drack - jäkligt trevlig, men när man är ovan så känner man sig lite seg såhär på morgonkvisten. Men ska krypa ner o sova snart - ikväll är det dags att börja jobba igen.


Utmaningen är startad av Madeleine- där hittar du alla ämnen dag för dag, o anmäl dig gärna om du vill delta du också.

I inlägget hittar ni länkar till alla andra som är med, hoppas att det blir ännu fler som hänger på denna utmaning, även om det var många redan i mars - juli så är det alltid skoj med flera. Det är ju så intressant att se hur olika eller lika man tolkar varje utmaning.

.

Nej inte än, men med tanke på att jag har hund, som är i högt gräs (hon är så liten att det mesta är högt för henne) så kommer jag att se mer än en eller två under denna sommar - det igår i sommaraktiviteterna när man har hund - att plocka fästingar.

Vi får se hur jag gör, om jag kommer använda något för att minska antalet eller om jag inte gör det. Det är gifter, o jag försöker hålla nere på sånt till mina djur - men samtidigt, blir det mycket fästingar o vi är på ställen där hon får många - ja då är valet lätt, då blir det någon form av sånt som gör att hon slipper dom. (droppar eller halsband)


Följ ditt hjärta o din magkänsla.
Då blir det rätt!

Gillar

Kommentarer