Halloween och Batman

Vardagligt småprat, Helger

Min yngsta dotter har träffat en kille som har 2 barn, 6 och 3 år gamla grabbar, som bara älskar Batman. Nu är det ju höstlov o det sker lite aktiviteter av olika slag - igår var det ju också halloween och ett ställe här på orten passade på att verkligen göra detta firande till något extra för alla barn (oavsett åldet *ler*)

Mel´s Garage - dom säljer äldre bilar o har ofta träffar där dom numer har sin lokal, dom har också ett fik med milkshakes jag ännu inte provat, men när jag ser bilderna så vet jag att jag bara måste måste dit.

Men nu var det då halloweenfirande jag skulle berätta om.

Av en slump ser jag idag på förmiddagen att dom ska ha lite extra på halloween, skulle börja kl 12 o vara fram till lite senare stängning dagen till ära - kl 19. Inte nog med att stället besöktes av spöken, skelett som försökte köra iväg med en av bilarna, Dracula i glassdisken.... kl 12, 15 o 18 kom självaste Batman med sin Batmobil dit på besök

Jag delade genast eventet med min dotter o även hennes partner - o båda nappade direkt, såg till att sluta lite tidigare för att hämta barnen på fritids, hinna äta o kunna möta Batman kl 18. Och se hans otroliga Batmobil


Det är inte just denna bil, men den är väldigt lik - kunde inte dela filmen som fanns med på deras facebooksida. Men som sagt denna är otroligt lika.


Milkshaken var helt otroliga fick jag rapport om - men så maffiga att man lätt kan vara två o dela på en.

Men inte nog med att dessa Batman-älskande grabbar fick träffa sin idol *ler*... så var det ju fullt med spöken på besök, det var en spökvandring o efteråt fick alla barn (här var det åldern som räknades ;) ) en godispåse.

Grabbarna var trötta o nöjda, o dom vuxna var lika nöjda dom - sån tur att jag såg detta tillfälle så att dom kunde komma iväg. Sånt här ska man ju inte missa - det är ju upplevelse för barnen.


Följ ditt hjärta o din magkänsla.
Då blir det rätt!

Gillar