Grytor och soppor är något som… - Bloggutmaning dag 28

Listor o Utmaningar

Ojsan inatt var det halt på vissa ställen, bara lätta på gasen :)

Utmaningen är startad av Madeleine - där hittar du alla ämnen dag för dag, o anmäl dig gärna om du vill delta du också. Här hittar du hennes första dag för månaden - dag 25

I inlägget hittar ni länkar till alla andra som är med, hoppas att det blir ännu fler som hänger på denna utmaning, även om det var många redan i mars - juli så är det alltid skoj med flera. Det är ju så intressant att se hur olika eller lika man tolkar varje utmaning.

Kanske även du känner för att vara med, alla dagar eller några av punkterna - vore otroligt skojigt.

Jag bara älskar grytor o även soppor, men mest grytor, äter nog olika former av grytor hela året. Man kan slänga i det man har hemma - för mig är nästan grytan lite som min "pytt". Det är allt från min vardagsmat till festmat. Jag menar det finns ingen gräns på variation o det är så enkelt o så underbart gott.

Soppor går mer i vågor för mig, jag äter ofta ett tag, sen försvinner det... har nog inte heller med årstider att göra, det bara blir så.

Sen visst blir det lite mer mustiga grytor o krämiga soppor på hösten o vintern o lite mer "lätta" på den varma delen av året.


Följ ditt hjärta o din magkänsla.
Då blir det rätt!

Gillar

Kommentarer