Getingar, bin och andra flygfän tycker jag…. - Bloggutmaning maj dag 10

Igår kan jag inte ens yttra mig om hur vädret varit, jag vaknade med en kropp som kändes allt annat än skojig. Täppt i näsan o ont i hela kroppen... så gjorde inte mycket alls. För ovanligheten sov jag en hel del timmar... lite till o från hela dagen o jag lyssnade på min kropp som antagnligen behövde det, hämtar lite ork igen eller nått sånt.

Utmaningen är startad av Madeleine - där hittar du alla ämnen dag för dag, o anmäl dig gärna om du vill delta du också. Här hittar du hennes dag 9 . I inlägget hittar ni länkar till alla andra som är med, hoppas att det blir ännu fler som hänger på denna utmaning, även om det var många redan i mars o april så är det alltid skoj med flera. Det är ju så intressant att se hur olika eller lika man tolkar varje utmaning.
Kanske även du känner för att vara med, alla dagar eller några av punkterna.Dagens utmaning ger ett enkelt o kort inlägg idag - Gillar dom inte alls.... vet att dom behövs i naturen, alla har sitt syfte. Men dom får gärna hålla sig på långt avstånd från mig.

Men jag har en vän som har humlan som lite av sitt favorit djur, japp han blir så glad när han ser en humla. Gissar att anledningen är att han har en fin trädgård, med blommor o egen odlade grönsaker o att flygfän, som humlor behövs för att det ska vara liv o det ska bli frukter osv.

Kan väl hålla med om att just humlan är lite söt, stor klumpig kropp, små vingar - ändå flyger dom *ler*


Följ ditt hjärta o din magkänsla.
Då blir det rätt!

Gillar