Full fart igår...

Ja från att vara inne på att inte göra ett endaste dugg på mina lediga dagar så blev det helt annat igår. Sov riktigt bra natten till igår, vilket ju inte är det vanligaste 😊 Om jag ens sover något alls på natten – det gör jag ju mest på dagen. Men 5 timmars sömn på raken är mycket för mig.

Upp ganska tidigt o det blev att röra på mig lite, det är ganska skönt att göra det faktiskt, lat som jag är… japp jag avskyr motion, det erkänner jag. Men sen kan jag vara ganska så envis när jag påbörjat något.
Envis o tålamod i överflöd…. Ibland är det faktiskt en börda att ha tålamod, vara förstående – det gör att man tas förgiven… tyvärr, men får väl skylla mig själv. Samtidigt om jag är av den åsikten att saker ska ske automatisk, det ska inte behöva spelar spel, krävas…. Och sker det inte med automatik måste man fundera varför o göra val utefter det…


Nu hade stora dottern också jobbat natt ledig dag, så det blev bestämt att jag skulle åka ut till henne – hon behövde lite mammatid *ler*… det härligt att ha tid tillsammans med mina tjejer, en o en eller båda – dom är min stolthet, båda två.

Det var verkligen fint där, dit dom flyttat, det var ett fint luftigt hus med en härlig trädgård – där kommer dom få det härligt när dom ”boat” in sig lite mera. Det tar ju alltid lite tid innan allt kommit upp o allt är ställt på det ställa där man vill ha det… o med flera rum att planera så kan man flytta runt saker flera gånger *ler*
Det fattades bara en sak – tyckte jag – grillen – den rosa grisen hade passat in där perfekt. *ler*


Rena paradiset för både dom o hundarna. Att kunna vara ute hela dagarna, pyssla o fixa, cykla eller gå runt på vägarna – det trivs dom med o det märks. Och dottern njuter i fulla drag av att ha hästar inpå knuten igen…. Höra dom gnägga o se dom krumbukta sig i hagarna. Det är både rid- o travhästar runtomkring dom. Tur att dom hittade ett nytt boende så snabbt o slapp vantrivas o må riktigt dåligt. Men lite tufft att flytta 2 ggr på 14 dagar …. Tur dom är unga *ler*

Sen irrade jag runt på landet jätte länge innan jag hittade hem – jag tog stora vägen dit o sen njöt jag av en tur på landet i lugn o ro. Åkte förbi ett ställe dit jag vill åka i sommar o fika – en Kvarn o vad jag förstått är det ett fik där på sommaren. Jag har varit dit en sen kväll för någon vecka sen o blev redan då förtjust i platsen o det blev inte sämre att se det i dagsljus.


Noterar att det nu är massor av maskrosor vid vägkanterna – maskrosor visar för mig att våren, den där tidiga lite mer spirande våran är över o vi vandrar in i sommaren istället.

När jag väl irrat mig runt på vägarna långt ut på landet, hemska små förvirrande grusvägar, små smala asfalterade vägar…. Det var en hemsk upplevelse att inte hitta ut till den stora snabba vägen. Sen kanske ingen som känner mig kommer att tro på mig när jag säger att det var en traumatisk upplevelse…. Inte heller kommer dom tro att jag irrade runt…. Mera att jag med flit gjorde vägval på detta sätt *ler*


Men som sagt när jag då väl njutit av att köra runt på landsbygden o småvägarna - så bar det av hemåt för att träffa mina kollegor för musikquiz – det börjar närma sig finalomgångarna. Vi är lika dåliga som vanligt – eller mer vi har en jäkla otur – vi ändrar vilket man ALDRIG ska göra, första känslan är alltid rätt…. Vi är dåliga på årtal, eller mer tal i största allmänhet ikväll *ler*. Men skoj har vi o det är det som är viktigast.

Det fanns något annat jag hade hoppats på skulle ingå i dagen - men ... ibland hoppas man i onödan.


Följ ditt hjärta o din magkänsla.
Då blir det rätt!

Gillar

Kommentarer

Ingajohansson
Ingajohansson,
Mysigt med lite mamma tid💕
nouw.com/ingajohansson
itismadeby
itismadeby,
Ja det behövs då o då, ger energipåfyllning <3
nouw.com/itismadeby