Första maj idag, går du ut och demonstrerar? Varför, varför inte? - Bloggutmaning maj dag 1

Inte direkt skoj att vara sjuk, inte när man är ensam o ingen kan passa upp på en, ingen kan se om en att man mår bra... man måste fixa allt själv oavsett hur dålig man än är.... men det bästa med att vara förkyld eller magsjuka är att man vet med säkerhet att det går över... det är det jag lever på just nu... DET GÅR ÖVER!

Utmaningen är startad av Madeleine - där hittar du alla ämnen dag för dag, (skriv en kommentar o anmäl dig gärna om du vill delta du också). I inlägget hittar ni länkar till alla andra som är med, hoppas att det blir ännu fler som hänger på denna utmaning, även om det var många redan i mars o april så är det alltid skoj med flera. Det är ju så intressant att se hur olika eller lika man tolkar varje utmaning.
Kanske även du känner för att vara med, alla dagar eller några av punkterna.Nej jag kommer inte gå ut o demonstrera, o det är inte enbart för att jag är dålig. Jag har aldrig gjort det o kommer med all säkerhet aldrig att göra det.
Varför... ja jag har inget långt bra inlägg som svar på den frågan, mera bara att det inte är min grej...


Följ ditt hjärta o din magkänsla.
Då blir det rätt!

Gillar

Kommentarer

StenhagenBettan
StenhagenBettan,
😉 lättare att läsa ditt inlägg nu när det är vitt
nouw.com/stenhagenbettan
itismadeby
itismadeby,
*ler* ja det är bra att det är något positivt .... men det är inte jag .... på något sätt... men hade 3 val.... byta design o lätt kunna skriva inlägg, ha kvar det som det var sitta o byta färg, tappa tex, svära o vara irriterad varje gång eller helt enkelt sluta blogg här. Valet föll denna gång på att byta 😊
nouw.com/itismadeby