Första gången jag var på bio var… - Bloggutmaning maj dag 26

Listor o Utmaningar

Dagens utmaning påminner mig om att jag lovat mig själv att gå på bio en gång i månaden, vi är inne i maj o nääää inte en endaste gång har jag kommit iväg. Men kanske ska ta o parvla mig iväg på tisdag, är ledig den kvällen - o flera av filmerna jag vill se går då. Ska skärpa till mig o göra saker.... blev påmind imorse av en kund - men det är ett helt annat ämne o ev. inlägg....

Utmaningen är startad av Madeleine - där hittar du alla ämnen dag för dag, o anmäl dig gärna om du vill delta du också. Här hittar du hennes dag 26 . I inlägget hittar ni länkar till alla andra som är med, hoppas att det blir ännu fler som hänger på denna utmaning, även om det var många redan i mars o april så är det alltid skoj med flera. Det är ju så intressant att se hur olika eller lika man tolkar varje utmaning.
Kanske även du känner för att vara med, alla dagar eller några av punkterna.Första gången jag var på bio, första filmen jag sett - ingen aning, har inte något som helst minna ev det. Men vi gick på bio så ofta när jag var liten, när jag var hos pappa - min mamma o pappa skilde sig när jag var 3 år, sen var vi varje sista helgen i månaden hos pappa. Nu bodde han i en etta med kokvrå, liten toalett o duschen i källaren - så dom helgerna vi var hos honom bodde vi med farmor.

Men den första gången jag har ett minne av att gå på bio är en födelsedagspresent jag fick av min pappas fru – 3 biljetter Djungelboken. Nu fyller jag år julhelgen så det var jag, min lilla syster o min kusin som gick. Vet att jag länge var ganska "ledsen" över att "MIN" present var till oss alla tre... eller ja min kusin fick gärna följa med honom gillade jag - men inte den andra...

Vi hade ialla fall en jätte skojig stund, första gången vi gick ensamma, filmen var rolig o än idag gillar jag verkligen Djungelboken o min favorit är björnen Baloo - han är bara så härligt skön. Men nu gillar jag ju björnar, nallar o har alltid gjort.


Var nöjd med allt som livet ger
Och allting som du kring dig ser
Glöm bort bekymmer, sorger och besvär
Var glad och nöjd för vet du vad.
En Björntjänst gör ju ingen glad
var nöjd med livet som vi lever här

Följ ditt hjärta o din magkänsla.
Då blir det rätt!

Gillar

Kommentarer