Första april idag, berätta om ett tillfälle när du lurat eller blivit lurad - Bloggutmaning dag 1

Vardagligt småprat, Listor o Utmaningar

Vad jag verkligen ogillar detta med sommartid... jäkla idiot idéer som bara ställer till det. Hela tillvaron blir fel ... o det kommer ta lite för många dagar att komma i balans igen...

Utmaningen är startad av Madeleine - här hittar du alla ämnen dag för dag och här är även hennes 1a dag, i inlägget hittar ni länkar till alla andra som är med, hoppas att det blir ännu fler som hänger på denna utmaning, även om det var många redan i mars. Det är ju så skoj att se hur olika eller lika alla tolkar varje utmaning. Kanske även du känner för att vara med, alla dagar eller några av punkterna.


Jag är nog ganska tråkig, för just den här dagen tror jag inte på något, säger någon något så får dom ett halv ”hmmmm” som svar… däremot kan jag tycka det är intressant att se vad olika ställer som media hittar på varje år… om det är något bra eller… För det är nog inte lätt att hitta på det där som är nog verkligt för att folk ska gå på det direkt, men ändå så dumt att när man tänker till så fattar man att det där går ju inte… nu blev jag allt lurad.

Jag har blivit lurad en gång, o det var ordentligt, där var jag inte ens medveten om förrän efteråt att detta kunde vara ett 1:a aprilskämt.

När jag gick i högstadiet i grannorten där jag växte upp hade jag under högstadiet en härlig klassföreståndare, Catharina. Hon var en tvärhand hög men attans vilken respekt hon hade hos sina elever – på ett bra sätt. Tror alla i klassen gillade henne skarpt.
Så var det då dags för min lilla att börja högstadiet o som förälder var man iväg med henne på någon välkomstaktigt i aulan, rektor o lärare hälsade välkomna sen gick alla till sina klassrum för att lära känna sin egna lärare o sin klass.
Så sitter jag där o halvt om halvt lyssnar – så mycket folk att det gick knappt att se lärarna …. Men så var det en lärare som presenterade sig – svenska lärare… där slutade jag lyssna på vad hon sa – det var rösten som fångade mitt intresse – jo men visst, det var Catharina min gamla klassföreståndare som jobbade på den här skolan nu.


Hon blev min dotters svenska lärare …. Så var det då 1a april o min dotter ringer mig straxt efter kl 13…. ”Mamma var är du, har missat, vi hade ju möte på skolan kl 13 idag”

Jag blev verkligen… oj satan… har jag missat o i huvudet gick jag igenom för att se var jag lagt just denna notering… men hur jag än bläddrade runt i skallen så hittade jag inte något minne av att jag skulle ha möte på skolan – bara konstatera att jag missat… tittar på klockan o säger att jag släpper det jag gör o kommer direkt… kommer inom 10 min.

Då började min dotter skratta o jag hör i bakgrunden Catharina skratta gott… det var hon som tyckte dom skulle lura mig o det var hon som sa till min dotter att ringa o säga att jag missat ett möte *ler*… Men det är ända gången jag blivit lurad o då blev jag riktigt lurad.Följ ditt hjärta o din magkänsla.
Då blir det rätt!

Gillar

Kommentarer