Fiskelycka det har jag… - Bloggutmaning juni dag 5

Listor o Utmaningar

Så jag längtar till min säng denna morgon - det är verkligen dags för att få ha lite ledigt snart, o det ska jag ha - hela nationaldagen o det utlovas fint väder så jag håller redan på att ladda mig för denna dag. Jag ska vara hundvakt o alltså tillbringa någon dag på landet så sol - ja tack :)

Utmaningen är startad av Madeleine - där hittar du alla ämnen dag för dag, o anmäl dig gärna om du vill delta du också. Här hittar du hennes dag 4. I inlägget hittar ni länkar till alla andra som är med, hoppas att det blir ännu fler som hänger på denna utmaning, även om det var många redan i mars o april så är det alltid skoj med flera. Det är ju så intressant att se hur olika eller lika man tolkar varje utmaning.

Kanske även du känner för att vara med, alla dagar eller några av punkterna.Fiskelycka för mig är att få sitta med ett metspö, se flötet gunga med vattnets rörelser, tystnaden, bara få vara... o då o då se flötet guppa till lite för att en fisk är på o nafsar lite på kroken. Eller nja inte direkt kroken, utan maten jag satt på för att mata dom *ler*. Jag sätter på ihop pressat bröd stor ordentlig boll som fiskarna kan nafsa i o äta. Jag är inte ett dugg intresserad av att få någon fisk på kroken, nej tack - min fiskelycka sitter i den stund av ren avkoppling det är att sitta där o göra absolut inget alls i tystnad.


Följ ditt hjärta o din magkänsla.
Då blir det rätt!

Gillar

Kommentarer