Fem en Fredag - Sommar II

Listor o Utmaningar

Ja så var jag tillbaka i mina vanor - att vara sen med inlägget "Fem en fredag" - lustigt för jag ser fram emot o längtar efter varje fredag för att se ämnet, se frågorna o framför allt sen läsa andras svar. Tänker på det på torsdagen sen är det som om flera dagar hoppas över o jag missar helt *ler*


Du deltar genom att svara på frågorna i din blogg (eller genom en kommentar om du inte har en blogg). Lämna gärna en kommentar här så Elisa och andra kan hitta in till dig och läsa dina svar. Glöm inte att länka dit så fler kan ta del av Fem en fredag.

.

.


Fem en Fredag - Sommar II

.

.

  1. Hur spenderade du somrarna som barn?
  2. Hur spenderar du sommaren i år?
  3. Vad skulle du vilja göra i år men som inte går?
  4. Vilken är favoritsysslan på sommaren?
  5. När brukar du ta första doppet?

.

.

Hur spenderade du somrarna som barn?
En del av sommaren med mamma, den andra med pappa o oftast då också med farmor.

Hur spenderar du sommaren i år?
Hemma, jobbar – även på min semester så jobbar jag, bara med något annat. Sen får man se om jag kommer iväg någonstans senare under sommaren. Ska försöka, allt beror på pandemin, vad som blir efter att dom flesta varit iväg på sina semestrar…

.

.

Vad skulle du vilja göra i år men som inte går?
I år är så mycket ”stängt” eller ”inställt” – men det jag sett fram emot, som jag gjort i flera år – men som inte kommer bli i år är hundutställningen i Sandviken, Högbo. Jag brukar vara med, hjälpa till… framför allt som chaufför till domare som kommer med flyg.
I år är det inställt så det är något som inte går att göra.

.

.

Vilken är favoritsysslan på sommaren?
Usch – måste tyvärr säga att denna sommar o dom två föregående så har min favorit syssla varit mitt ”sommarjobb”… hemskt, ja jag vet, att säga att det är att jobba… hade önskat att jag hade haft något annat svar.
En del jag verkligen gillar iår som jag inte gjort föregående år - är att ta mig en promenad i skogen.

När brukar du ta första doppet?
När tillfälle ges – inte så att jag söker upp att bada, men om jag hamnar så att jag kan bada så visst tar jag gärna ett dopp. Men det var länge sedan, flera år sedan tillfälle gavs.

.

Följ ditt hjärta o din magkänsla.
Då blir det rätt!

Gillar