Fem en Fredag - Sommar II

Listor o Utmaningar

Ja så var jag tillbaka i mina vanor - att vara sen med inlägget "Fem en fredag" - lustigt för jag ser fram emot o längtar efter varje fredag för att se ämnet, se frågorna o framför allt sen läsa andras svar. Tänker på det på torsdagen sen är det som om flera dagar hoppas över o jag missar helt *ler*


Du deltar genom att svara på frågorna i din blogg (eller genom en kommentar om du inte har en blogg). Lämna gärna en kommentar här så Elisa och andra kan hitta in till dig och läsa dina svar. Glöm inte att länka dit så fler kan ta del av Fem en fredag.

.

.


Fem en Fredag - Sommar II

.

.

  1. Hur spenderade du somrarna som barn?
  2. Hur spenderar du sommaren i år?
  3. Vad skulle du vilja göra i år men som inte går?
  4. Vilken är favoritsysslan på sommaren?
  5. När brukar du ta första doppet?

.

.

Hur spenderade du somrarna som barn?
En del av sommaren med mamma, den andra med pappa o oftast då också med farmor.

Hur spenderar du sommaren i år?
Hemma, jobbar – även på min semester så jobbar jag, bara med något annat. Sen får man se om jag kommer iväg någonstans senare under sommaren. Ska försöka, allt beror på pandemin, vad som blir efter att dom flesta varit iväg på sina semestrar…

.

.

Vad skulle du vilja göra i år men som inte går?
I år är så mycket ”stängt” eller ”inställt” – men det jag sett fram emot, som jag gjort i flera år – men som inte kommer bli i år är hundutställningen i Sandviken, Högbo. Jag brukar vara med, hjälpa till… framför allt som chaufför till domare som kommer med flyg.
I år är det inställt så det är något som inte går att göra.

.

.

Vilken är favoritsysslan på sommaren?
Usch – måste tyvärr säga att denna sommar o dom två föregående så har min favorit syssla varit mitt ”sommarjobb”… hemskt, ja jag vet, att säga att det är att jobba… hade önskat att jag hade haft något annat svar.
En del jag verkligen gillar iår som jag inte gjort föregående år - är att ta mig en promenad i skogen.

När brukar du ta första doppet?
När tillfälle ges – inte så att jag söker upp att bada, men om jag hamnar så att jag kan bada så visst tar jag gärna ett dopp. Men det var länge sedan, flera år sedan tillfälle gavs.

.

Följ ditt hjärta o din magkänsla.
Då blir det rätt!

Gillar

Kommentarer

Låter som du hade fina somrar i barndomen 😊. Det där med jobbet låter inte så roligt dock. 😟
Åh du håller alltså på med utställning? Jag har funderat lite på att i framtiden para Skilla (hon är för ung ännu, 9 månader samt inte haft sitt första löp. Så inget av 2 år samt två löp är uppfyllda) skrev med SPP (svenska pudelklubben) (är med i ssk och SPP) och de sa att man ska ställa ut hunden först. Jag är lite osäker på sånt där vad det innebär. Nu blev det ju inställt för er i sommar men kan du berätta lite om det? 😊 Hur går det till och sådant 😊.
www.saramadeleine.se
itismadeby
itismadeby,
Ja det har jag haft 😊 - Men det är roligt, vi har jätte skoj, jag samlar energi, jag skrattar mer den här veckan än jag gjort på ett halv år (minst). Ja det är en bra sak att ställa ut hundar man ska avla på, ialla fall någon gång så att man får en bild av bra o dåliga saker på sin hund, vad man ska tänka på när man väljer en hane. Sen är det jätte skoj att komma ut, se andra hundar... jag är ingen tävlingsmänniska så jag gör det inte för att vinna - sen är jag super nervös... så jag åker hellre o bara är med o tittar *Ler*. Hela året verkar bli inställt - vi får se om även dom stora inomhusutställningarna blir inställde som går i slutet av året. Jag hoppas inte det - för det är bara så skoj att åka till Stora Stockholm - Älvsjö Mässan - o tittar, det är massor av hundar, det finns många saker att titta på, rasklubbar har stånd, olika försäljare o så kan man se på lydnad o andra roliga saker. Jag berättar så gärna hur det går till o ger dig råd om du vill - var du kan börja ställa ut - alltid bra att prova på någon lite mindre så blir det inte lika stressigt 😊
nouw.com/itismadeby