Fem en fredag - Sommar

Listor o Utmaningar

Sommar, den där årstiden man längtar efter, men som man aldrig vet hur den blir... just nu är detta årets sommar väldigt lik den där typiska svensk sommaren - varierande o med tvära kast i vädret - nu hoppas jag att vi ska få det lite varmare dygnet runt - det behöver inte bli 35 grader på dagen - det räcker med 25 o sen bara lite under 20 på natten.... sommarkvällarna när dom är som bäst.... 10 grader som i natt är lite för kallt.


Du deltar genom att svara på frågorna i din blogg (eller genom en kommentar om du inte har en blogg). Lämna gärna en kommentar här så Elisa och andra kan hitta in till dig och läsa dina svar. Glöm inte att länka dit så fler kan ta del av Fem en fredag.


Fem en fredag - Sommar

  1. Vad är en riktig sommarfrukost för dig?
  2. Vad är något du gör på sommaren men aldrig annars?
  3. Är du en fisk bland vågor eller håller dig på land?
  4. Har du någon gång varit turist i din egen stad?
  5. Vad ser du fram emot mest med den här sommaren?


Vad är en riktig sommarfrukost för dig?
Flingor mjölk o för många jordgubbar i jämförelse med det andra *ler*, det ska vara massor av jordgubbar just sommartid. (på vintern byts jordgubbarna ut mot banan... )

Vad är något du gör på sommaren men aldrig annars?
Sitter på balkongen o njuter, när vädret tillåter. Det är nästen det enda jag kan komma på att jag gör på sommaren men inte annars...

Är du en fisk bland vågor eller håller dig på land?
Jag badar gärna, men är inte direkt någon fisk bland vågorna... vill absolut inte få vatten över huvudet eller plask i ansiktet - då får jag panik. Men nu o några år tillbaka så har det varit att jag håller mig på land, i o för sig har jag inte ens kommit i närheten en strand, att kunna välja att bada så det kan ju vara en anledning till det. Jag åker inte iväg ensam till ett badställe bara för att bada.Har du någon gång varit turist i din egen stad?
Nja, vet inte om orten där jag bor har så mycket att turista i... men visst vi har en massa parker o det var en sommar när jag faktiskt besökte många av dessa små o stora parker o sökte upp o tog informationsbladet om varje park, om hur det var planterat o vilka växter.
Sen blir det väl en form av turistande när man visar runt gäster från andra ställen i landet...

Vad ser du fram emot mest med den här sommaren?
Hela sommaren faktiskt - både att semestern startat, lite mer än 3 veckor - men jag ska koordinera bussar då o det ser jag fram emot att göra igen. Träffa alla härliga personer som är med i den "cirkusen".
Sen ser jag fram emot en roadtrip ner till Helsingborg för att träffa min väninna där, gå i Ramlösa Brunnspark, åkta till Höganäs, till Holy smoke BBQ. Hälsa på vänner på andra ställen som Hörja o Ronneby....

Sen ser jag fram emot Högsbo utställningen i Sandviken första helgen i september. Så det finns mycket jag ser fram emot denna sommar *Ler*


Följ ditt hjärta o din magkänsla.
Då blir det rätt!

Gillar

Kommentarer