Fem en fredag - Paulas frågor

Alltid lika intressant att se vd det kommer för frågor, ämne på fredagen - är det enkla frågor eller får man tänka till lite o hur ärlig ska man vara *ler* eller nej ärlig är fel svar, hur öppen o djup ska man vara. Ibland kan man vara väldigt personlig o öppen andra gånger så är det inte riktigt samma läge.
Roligt att svara på frågorna men framför allt är det så skoj att läsa alla andras svar på samma ämne - både se hur olika o lika vi är, men också hur frågan tolkas.


Du deltar genom att svara på frågorna i din blogg (eller genom en kommentar om du inte har en blogg). Lämna gärna en kommentar här så Elisa och andra kan hitta in till dig och läsa dina svar. Glöm inte att länka dit så fler kan ta del av Fem en fredag.

Fem en fredag - Paulas frågor

.

  1. Vad har du för mycket av?
  2. Vad har du för lite av?
  3. Vad har du lagom av?
  4. Vad har du för dröm om framtiden?
  5. Vad har du ångrat allra mest?

.


Vad har du för mycket av?
Matlust - ja faktiskt, just nu är det för mycket sug efter mat - jag tröstäter, eller äter när det är mycket oro, att jag mår mindre bra... så just nu får det bli mitt svar på den här frågan.
Men visst det finns för mycket av andra saker också... som prylar för att bo i en liten etta *ler*... men det är inte saker jag vill bli av med så dom känns ändå inte "för mycket"

Vad har du för lite av?
Kök, jag har för lite av allt när det kommer till köket - yta, förvaring....


inte mitt kök, detta är större, har mer förvaring....

Vad har du lagom av?
Hmm... lagom, det var en svår fråga det - vad är lagom... Mitt svar blir att jag har lagom många hundar - antal en *ler* det är precis lagom.

Vad har du för dröm om framtiden?
Finns så många drömmar - jag skrev ju lite tidigare att jag vill åka till Australien. Så kan ju ta något annat som svar på denna fråga.
Att kunna jobba en del av året o vara kvar här i Sverige, sen resten av året kunna resa, kanske till o med vara kvar, bo på ett o samma ställe på något varm skönt ställe *ler*.

Vad har du ångrat allra mest?
Det finns massor av saker jag ångrar, både saker jag gjort, eller inte gjort. En del är väl ytliga andra mer djupa - men sen är det också just dom sakerna som ger livskunskaper - som formar en till den man är på gott o ont. Så även om det är saker man kan se som att man ångrar dom så är det erfarenheter som finns där så varför ångra något man inte kan göra något åt i efterhand? Mer ta till sig det o inte hamna i samma situation igen.

Men ska jag ge något exempel på vad jag då kan säga att jag ångrar - det är att jag inte skilde mig tidigare, att jag försökte, att jag kämpade o drog ut på tiden på tok för länge... visst man ska inte avsluta förhållanden snabbt o enkelt - man ska försöka lösa o kämpa, tillsammans - men inte för länge.
För barnens skull - vilket egentligen är precis tvärt om - man ska skilja sig när det gått för långt just för barnens skull.Följ ditt hjärta o din magkänsla.
Då blir det rätt!

Gillar

Kommentarer

StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Tänkvärd läsning
nouw.com/stenhagenbettan
itismadeby
itismadeby,