Fem en fredag - Ordspråk

Listor o Utmaningar

Oj vilket skojigt ämne, som vanligt är jag lite sen - jag väntar o längtar tills det ska bli fredag o se vad det är för ämne - o få läsa svaren från andra - ändå missar jag lite för ofta just fredagen *ler*. Men vad gör det, då har jag något roligt såhär på lördagen.

Jag gillar verkligen ordspråk o citat - det är få ord som säger så mycket - det är oftast ord som är mitt i prick utan krussiduller.


Du deltar genom att svara på frågorna i din blogg (eller genom en kommentar om du inte har en blogg). Lämna gärna en kommentar här så Elisa och andra kan hitta in till dig och läsa dina svar. Glöm inte att länka dit så fler kan ta del av Fem en fredag.

Fem en fredag - Ordspråk  1. När ropade du senast hej innan du kommit över bäcken?
  2. Hur hade din morgonstund guld i mund idag?
  3. Vilka tre goda ting har du varit med om i veckan?
  4. När senast fick du vänta på något gott?
  5. När fann du senast något du sökte?

När ropade du senast hej innan du kommit över bäcken?
Förr kunde jag ha det positiva tankesättet - att någon jag gärna ville... så skulle det bli. Men med åren o livsefarenheter... så är jag mer försiktig o tror inte på något förrän det sker. Inte sagt då att jag slutat hoppas o drömmer - mer att jag inte tar förgivet att det kommer ske..

Hur hade din morgonstund guld i mund idag?
Väljer att tänka på min morgonstund när jag kommit hem o ska krypa ner - lite omvänt, men det är ju så min morgonstund är.
Och ja det var en härlig morgonstund, tände ljus, tog mig lite frukost, kröp upp i sängen o kikade på en serie jag småkikat på sista veckan - o somnade. Så underbart skönt
Vilka tre goda ting har du varit med om i veckan?
  • Det som blev en omställning på jobbet, har varit totalt kaos, mer att göra än vi kunnat ens tänka oss, mer än vi ska ha... men vi har klarat av det helt otroligt bra.
  • Övningskör med min lilla dotter o det är ett rent nöje att åka med o märka hur trygg o säker hon är i trafiken.
  • Jag fick besök mitt i veckan som var oväntat, just för att det var ett datum jag inte trodde det skulle finnas tid för det - men det blev överraskande o så mysigt. Älskar både överraskningar samt att just träffa den här personen... o sen att vi fick oss ett gott skratt gör inte stunden sämre.

När senast fick du vänta på något gott?
Igår kväll/natt skulle jag o kollegan som sitter i växeln denna helg, vi skulle äta tillsammans, jag skulle åka o köpa... var så hungriga båda två. Men det fanns inte tid till det vi tänkt oss o sen blev klockan för mycket - så vi väntar än... o ska försöka ta det ikväll istället *ler*

När fann du senast något du sökte?
Förra veckan - min almanacka - vet inte hur länge jag letade, o det var inte bara en gång jag gick igenom handväskan, för det var där den ska ligga. Men inte.... ändå hittade jag den någon dag senare just i handväskan (???)


Följ ditt hjärta o din magkänsla.
Då blir det rätt!

Gillar

Kommentarer